Božićni festival u Beogradu

Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće još jedna zimska atrakcija na vrlo atraktivnoj lokaciji, u najvećem trgovinskom centru na ovim prostorima!

Božićni festival u Beogradu

Novogodišnja i božićna euforija definitivno je stigla i u Beograd, a najveći šoping centar u regionu biće pretvoren u očaravajući Božićni festival od četvrtka, 7. decembra, do Božića, 7. januara! Galerija, najveći trgovinski centar na ovim prostorima pripremio je bogat program za sve generacije i to na dve lokacije, Kula trgu u prizemlju i Savskom trgu na prvom spratu, a ulaz u ovaj jedinstveni praznični svet je potpuno besplatan. Pored dobre zabave i pozitivne energije, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

Na unapred predviđenim lokacijama unutar trgovinskog centra Galerija u gore navedenom periodu održavaće se različita kulturno-umetnička dešavanja. Tako će svi posetioci imati priliku da uživaju u brojnim potpuno besplatnim dešavanjima i aktivnostima.

Predstojećih prazničnih mesec dana posetiocima svih generacija na raspolaganju je Božićni vrt, kao i Deda mrazova radionica za decu u kojoj će se naši najmlađi sugrađani definitivno oduševiti.

Pored ovih svakodnevnih aktivnosti, određenim danima, u skladu sa unapred definisanim rasporedom, biće održani i različiti kulturni-zabavni programi. Na ovom mestu svakako treba spomenuti koncerte kvarteta Nemanje Nikolića sa temom Diznijevih crtanih filmova, zatim, koncert pijaniste Nemanje Nikolića, kao i maestra Kostića na džez harmonici. Tu su zatim i baletski performans, novogodišnji šou Igora Trifunova, interaktivna pozorišna predstava za decu "Svečano odelo za Deda Mraza", kao i spektakularni novogodišnji svetlosni šou.

Svakako ne treba zaboraviti i Dečiji sajam.

Tačnu satnicu proverite na Internet stranicama Galerije, a ukoliko niste iz Beograda, a planirate da novogodišnje praznike provedete upravo u srpskoj prestonici prethodno vam predlažemo da u sekciji našeg sajta Beograd na vodi odaberete neki od vrhunskih smeštajnih kapaciteta koji po opremljenosti predstavljaju sam vrh ponude apartmana u Beogradu. 

Podeli sa prijateljima


processing...