Leto je na krovu

Beograđane i sve posetioce Beograda očekuje nezaboravno leto pod zvezdama jer počinje Rooftop CineStar na krovu Ada Mall centra!

Leto je na krovu

Ovoga leta svi beograđani i posetioci ovog zabavnog grada mogu da očekuju jedno pravo osveženje! Na krovu, odnosno poslednjoj etaži Ada Mall-a održavaće se različite zabavne večeri i dešavanja i to sa jednim od najlepših pogleda u gradu. Dešavanja su različita, počev od salsa večeri i kviz večeri, pa sve do interesantne mešavine filma i uživanja u noćnom izlasku i to na otvorenom u okviru koncepta Movies & Bar.

Salsa večeri održavaće u već predviđenim subotnjim terminima: 15. jun, 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul i 27. jul, od 20.00 do ponoći. Kotizacija svih onih koji žele da učestvuju u ovom „vrelom“ letnjem dešavanju iznosi 400 rsd i plaća se na blagajni bioskopa, a obuhvata i jednu konzumaciju pića iz ponude u baru. Pri tom, posetioci bioskopa koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, mogu da računaju i na besplatan ulaz na Salsa veče.

Pored vrelih salsa večeri sve one koji će posećivati Ada Mall očekuju i Kviz večeri! U pitanju je sve popularniji oblik zabave u kome učesnici mogu da pokažu svoje znanje i osvoje sjajne nagrade. Za „CineQuiz“ opšteg znanja potrebno je prijaviti svoj tim koji učestvuje u proveri znanja u različitim kategorijama, od filmskih zanimljivosti do opšte kulture. U svakom slučaju, zagarantovano je puno smeha i zabave! Međutim, ne treba zaboraviti da je zbog samog koncepta za učešće u „CineQuiz“ potrebno je izvršiti prethodnu rezervaciju, a više detalja o ovome pročitajte na stranicama Ada Mall-a.

Što se tiče Movies & Bar programa, on će biti spreman svakog dana na terasi sa jednim od najlepših pogleda na grad, na 4. spratu Ada Mall-a. Movies & Bar omogući će uživanje u zanimljivom spoju filmova i pića uz degustaciju po izboru, a nakon toga i pogledati željeni filmovi u bioskopu. Idealno je za izlaske sa prijateljima, ili voljenom osobom.

Što se programa tiče, brojni su filmski naslovi koji će sasvim sigurno oduševiti publiku: „Furiosa: Pobesneli Maks saga“, zatim „U mojoj glavi 2“, „Ezra“ – prekrasna priča o autističnom dečaku i njegovoj porodici sa Robertom de Nirom na čelu glumačke postave, „Bajkeri“ sa Tom Hardijem u glavnoj ulozi , a tu su još i filmovi „Grozan ja 4“, „Horizont“ sa Kevinom Kostnerom, „Tiho mesto – Dan prvi“, „Tornado 2“ i „Ghost: Rite Here Rite Now“!

Ukoliko ne znate gde ovoga leta da izvedete svoje prijatelje, toplo predlažemo upravo ovu manifestaciju! Ukoliko ste gost Beograda i ljubitelj ste salse i sedme umetnosti svakako predlažemo da makar na jedno veče posetite Ada Mall i uživate u ovim letnjim aktivnostima. Pre toga, posetite web stranice Novih Apartmana i u sekciji Čukarica potražite i odaberete jedan od brojnih smeštajnih kapaciteta u neposrednoj blizini lokacije održavanja festivala i tako veoma komforno u potpunosti eliminišete potrebu za transportom. Tada ćete laganom šetnjom stići do Ada Mall-a i nakon toga preostaje vam jedino da se opustite i uživate! 

Podeli sa prijateljima


processing...