Nik Kejv ponovo u Beogradu

Čuveni muzičar Nik Kejv ovoga leta ponovo će nastupati u Beogradu, ali ovoga puta bez kultnog benda „The Bad Seeds“.

Nik Kejv ponovo u Beogradu

Nik Kejv će ponovo gostovati u prestonici, ovog puta bez svog benda „The Bad Seeds“. Nik Kejv će ponovo gostovati u prestonici, ovog puta bez svog benda „The Bad Seeds“.

Naime, legendarni australijski muzičar će izvesti „Into My Arms“, „Red Right Hand“, „The Ship Song“ i druge svoje hitove na klaviru, uz pratnju Kolina Grinvuda, basiste grupe „Radiohead“.

Nik Kejv će nastupati na platou Geozavoda u Beogradu na vodi u okviru Belgrade River Festa.

Nik Kejv, bezvremenska rok ikona, ponovo će nastupati u srpskoj prestonici, ovog puta bez svog benda „The Bad Seeds“. Nik će ovog leta izvesti koncert u pratnji klavira, kao i uz podršku muzičara Kolina Grinvuda, inače basiste grupe Radiohead.

Nik će nastupati u okviru festivala „Belgrade River Fest“. Nikov koncert održače se na platou Geozavoda u okviru Beograda na vodi u, za ovu priliku“ posebno osmišljenom ambijentu i uz vrhunsku produkciju koja će u potpunosti podržati umetnikovu viziju o intimnoj atmosferi koja treba da prati njegov nastup.

Nik Kejv je sinonim za izvanrednost: Sa svojim izuzetnim glasom, emotivnim tekstovima i autentičnim nastupima, on je prosto sinonim za muzičko savršenstvo. Kejv publiku vodi na rolerkoster emocija, od tuge, pa do radosti, od melanholije, pa sve do ekstaze. Zbog atmosfere, i specifičnih odlika lokacije platoa Geozavoda koncert će sasvim sigurno predstavljati posebno iskustvo jer će se na njemu muzika Nika Kejva doživeti na bliži i intimniji način nego ikada pre.

Prisutni na koncertu imaće privilegiju da uživo čuju hitove poput "Into My Arms", "Red Right Hand", "The Ship Song", ali i mnoge druge pesme iz njegove bogate diskografije Takođe, posetioci će na ovom jedinstvenom koncertu imati priliku da osete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju inače donosi svaki ton Kejvove muzike.

Inače, za one koji to ne znaju, Belgrade River Fest jedinstvenii je letnji festival koji se održava na platou ispred grade Geozavoda na teritoriji naselja „Beograd na vodi“.
Nesvakidašnji ambijent, koji donosi najlepši spoj istorijskog i savremenog Beograda, uneće svežinu i novi duh u kulturni život Beograda. Belgrade River Fest predstavlja ekskluzivnu koncertnu dvoranu na otvorenom!

Na ovogodišnjem River Festu nastupiće i čuveni grćki izvođač Antonis Remos čiji je baršunasti glas već osvojio srca mnogih, čineći ga najpopularnijim grčkim pevačem svoje generacije. Njegove pesme su među najslušanijima, a koncerti pravi užitak za publiku, koja ne samo da uživa u maestralnoj intepretaciji, već prisustvuje pravom muzičkom šou. Remos je postao internacionalna senzacija sa podrškom obožavalaca širom sveta.

Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i legendarnog Nik Kejva a planirate da za vreme trajanja Belgrade River Fest-a posetite srpsku prestonicu, svakako se organizujte na vreme i obezbedite za sebe i svoje prijatelje kartu za ovaj jedinstveni spektakl.
Organizujte i smeštaj u Beogradu koji neće biti lako pronaći. Međutim, ne očajavajte! Samo posetite sajt Novih apartmana i u sekciji „Apartmani“ pogledajte šta se sve nalazi u ponudi u Belgrade Waterfron sekciji.

Uživajte u beogradskom letu! 

Podeli sa prijateljima


processing...