Zvezda nam ponovo dovodi najkvalitetniji fudbal

Uspeh Crvene Zvezde i njen ponovni plasman na najveće evropsko klupsko fudbalsko takmičenje učiniće da Beograd dočeka neka od najvećih imena svetskog fudbala.

Zvezda nam ponovo dovodi najkvalitetniji fudbal

Crvena Zvezda, najtrofejniji domaći fudbalski klub još jednom je učinio svoj Beograd ponosnim, s obzirom da će srpska prestonica ponovo imati tu čast da bude domaćin nekim od najvećih imena evropskog i svetskog fudbala. Ove godine Beograd će imati priliku da ugosti velikane kao što su Mančester Siti, Lajpcig i Jang Bojs, a verujemo da to možda i nije kraj ove liste!

Osvajač Kupa evropskih šampiona i ove godine će, vođen svojom vernom publikom, imati priliku da pokuša da prezimi u Evropi, iako, sudeći po protivnicima, taj posao nimalo neće biti lak. Toga je svestan i trener Crvene Zvezde, izraelski stručnjak Barak Bahar koji je od uprave zatražio da se tim srpskog prvaka dodatno pojača i to Bazelovim štoperom Naserom Đigo, Olimpijakosovim vezistom Hvangom in Boma, kao i senegalcem Šerifom Ndiajem, najskupljim špicem u klubskoj istoriji!

Ne samo stručni štab, već i svi zaposleni na stadionu „Rajko Mitić“ uveliko se pripremaju za predstojeće fudbalske mečeve koji će se održati na domaćoj „Marakani“.

Crvena Zvezda će ovogodišnju prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige šampiona odigrati već 19. septembra u Mančesteru, dok će utakmice na domaćem terenu biti odigrane 04. oktobra protiv Jang Bojsa, 07. novembra protiv Lajpciga i revanš utakmica sa Mančester Sitijem 13. decembra.

Novi apartmani sve ljubitelje fudbala podsećaju da na vreme obezbede pakete ulaznica za mečeve grupne faze koji će se održati u Beogradu. Ovom prilikom podsećamo i da na vreme rezervišu i obezbede udoban i povoljan smeštaj od kog će na jednostavan način doći do stadiona „Rajko Mitić“, a ujedno i makar na kratko osetiti ritam i neodoljiv šarm Beograda.

Pored standardnih rubrika Centar, i Strogi centar, u kojima ćete svakako pronaći odgovarajući smeštajni kapacitet u centru Beograda, a ujedno i sa odličnom konekcijom sa stadionom Crvene Zvezde, ovom prilikom bi izdvojili dva apartmana koja se zaista nalaze u neposrednoj blizini stadiona. U pitanju su apartmani Stela i Maja , dva povoljna, a sa druge strane moderno opremljena smeštaja sa koji će učiniti da vaš boravak u Beogradu bude veoma udoban. Ovde napominjemo da se oko ova dva smeštajna kapaciteta nalazi veliki broj javnih parking mesta, mada naglašavamo da gosti apartmana Maja imaju mogućnost i zakupa garažnog mesta impresivnih dimenzija po vrlo primamljivoj ceni, a što će dodatno uticati na udobnost naših gostiju.

Crvenoj Zvezdi, kao njenim mnogobrojnim i vernim navijačima želimo puno sreće u predstojećim utakmicama! 

Podeli sa prijateljima


processing...