Kada je bal, nek je na vodi

Beogradski splavovi tradicionalno su omiljena mesta za izlazak brojnih turista, međutim, da li ste znali da postoje i oni koji služe za smeštaj i uživanje?

Kada je bal, nek je na vodi

Na Novim apartmanima postoji zaista bogat izbor autentičnih, često luksuznih apartmana ra različitim lokacijama širom Beograda. Počev od neverovatno bogato opremljenih stanova sa pravim bazenom u dnevnoj sobi, preko luskuzno opremljenih stanova čiji interijer potpisuju poznate arhitekte, pa sve do pravih spa centara koji su rezervisani samo za vas. Međutim, ono što mnogi ne znaju, prilikom posete Beogradu moguće je iznajmiti i čitav splav na reci, što će svakako omogućiti da doživite Beograd iz jedne potpuno drugačije perspektive.

Ovi splavovi nude zaista sve šta je potrebno za kvalitetan odmor i uživanje. Često bogato uređeni svojim će gostima obezbediti pun komfor i udobnost, a pri tom sve to uz prijatno ljuljuškanje koje stvaraju talasi čamaca, barki i drugih rečnih prevoznih sredstava.

Splavovi su rasprostranjeni na više lokacija u Beogradu. Neki od njih, kao što je Apartman Jakuzzi Splav osim šarmantnog i sa ukusom uređenim enterijerom poseduje i prostranu profesionalnu hidromasažnu kadu renomiranog istoimenog renomiranog svetskog proizvođača koja će svojim gostima pružiti jedinstvene trenutke uživanja i to uz privatnost sopstvenog doma. Tu su naravno i drugi splavovi moderno uređeni i klimatizovani koji će omogućiti da potpuno uživate u čarima reke, a kada to poželite i da se na vrlo jednostavan način uputite u istraživanje najpoznatijih mesta u Beogradu za noćni život, gde se žurke završavaju tek u ranim jutarnjim satima.

Posetite Nove apartmane i u sekciji Splavovi odaberite smeštaj koji ćete zauvek pamtiti, a možda i redovno vraćati.

Uživajte u rekama i Beogradu, jer kad je bal, nek’ je na vodi! 

Podeli sa prijateljima


processing...