Novogodišnji spektakl u Beogradu

Doček Nove godine u Beogradu predstavlja spoj nezaboravnog provoda i toplih emocija koje će učiniti da sledeća godina počne na najbolji mogući način.

Novogodišnji spektakl u Beogradu

S obzirom na to da nam se približavaju novogodišnji praznici, dani kada je u Beogradu skoro sve predodređeno jednom jedinom cilju – zabavi, nije na odmet na vreme se podsetiti šta nas sve očekuje na prelazu iz ove u narednu godinu.

Beograd svojim građanima, kao i brojnim turisitima već tradicionalno nudi širok spektar zabave za doček Nove godine. Na prestoničkim trgovima i ulicama, klubovima i kafićima, brojnim hotelima i restoranima organizuju se dešavanja koja su svake godine sve inventivnija i intenzivnija. Najbolji pokazatelj da je Beograd garantovano pravi izbor za sve one koji žele da nezaboravno provedu novogodišnje praznike je podatak da se svake godine broj turisitičkih poseta u ovom periodu konstantno povećava.

Ukoliko niste planirali da 2017. godinu dočekate u nekoj od prestoničkih kafana i klubova, sajt noviapartmani.com preporučuje vam da se prepustite masi razdraganih ljudi sa svih meridijana i sam doček provedete na ulicama i trgovima Beograda, gde ćete sasvim sigurno pronaći neko dešavanje po kome ćete ovaj doček pamtiti i prepričavati.

Prema najavama nadležnih, ovogodišnja “zvanična manifestacija” proslave Nove godine, u maniru dobrog srpskog domaćina, trajaće tri dana na različitim lokacijama. Zagrevanje za doček Nove godine počeće već 29. decembra kada će na Savskoj promenadi nastupiti Tropiko bend, kao i Kiki Lesandrić & Piloti. Već 30. decembra, na trgu ispred Narodne skupštine nastupiće čuveni Aca Lukas koji će sasvim sigurno zagrejati atmosferu, a po svemu sudeći, to veče će nastupiti i legendarni ex-yu sastav Bijelo dugme, koji će stvoriti savršenu uvertiru za “najluđu noć”. A te najluđe noći u 2017. godinu uvešće nas još jedan čuveni ex-yu bend Plavi orkestar, koji će sa čuvenim Beograđaninom Bajagom, na specifičan način ulepšati ovo spektakularno veče. Ovo su, naravno, samo neki od izvođača koji će tih dana nastupati na beogradskim trgovima. 

Pored koncertnih aktivnosti u novogodišnjem periodu održavaće se i brojne manifestacije raznolike sadržine namenjene svim uzrastima, dok će ulice oko centralnih gradskih trgova biti pretvorene u pešačke zone na kojima će Beograđani i njihovi gosti biti u mogućnosti da uživaju u različitim novogodišnjim gastronomskim čarima koje će doprineti stvaranju bajkovite atmosfere.

Ukoliko ste planirali da novogodišnje praznike provedete u Beogradu, savetujemo vam da zbog velikog interesovanja i popunjnosti smeštajnih kapaciteta na vreme organizujete svoj boravak u Beogradu. Sajt Novi apartmani u svojoj ponudi ima veliki izbor smeštajnih kapaciteta lociranih u blizini centralnih manifestacija. Ovom prilikom preporučujemo vam apartman Cubo od kojeg vam ništa neće biti daleko, zatim, apartman Kosovska koji se nalazi odmah iza bine na trgu ispred Skupštine, apartman Lux, čiji naziv govori dovoljno, a nalazi se u centralnom jezgru grada, i apartman Singidunum. Bez obzira na našu preporuku, proverite bogatu bazu naših apartmana i sigurno ćete naći nešto po vašoj meri. 

Podeli sa prijateljima


processing...