Top 5 apartmana sa đakuzijem u prvoj polovini 2024

Još jedna TOP 5 lista Novih apartmana koja pokazuje najposećenije beogradske smeštajne jedinice, ovaj put iz kategorije apartmana sa đakuzijem.

Top 5 apartmana sa đakuzijem u prvoj polovini 2024

Kako bi gostima izbor smeštaja u Beogradu učini što jednostavnijim, Novi Apartmani s vremena na vreme prave svojevrsni “presek” ostvarenih poseta. Iz dobijenih podataka tako nastane jedna od tradicionalnih “TOP 5” lista apartmana koji se po zadatim kriterijumima izdvajaju od sličnih apartmana u bogatoj bazi ovog Internet portala.

Ovaj put tema TOP 5 liste su apartmani sa „đakuzijem“ koji svojim gostima omogućavaju jedinstven ugođaj privatnog spa centra. U pitanju je 5 apartmana koji su se po broju ostvarenih noćenja, kao i pozitivnim utiscima gostiju, izdvojili u prvoj polovini 2024. godine.

APARTMAN HIDRA

Na prvom mestu naše liste ovaj put nalazi se apartman Hidra jedan zaista izuzetan smeštajni kapacitet iz sekcije SPA apartmani koji se pre svega izdvaja po vrhunskoj hidromasažnoj kadi dimenzija 213x160 cm. Apartman se nalazi na Banovom Brdu, beogradskom naselju koje je sa svih strana okruženo prirodom. Sa jedne strane šuma Košutnjak, a sa druge strane beogradskim morem Adom Ciganlijom ovaj kraj srpske prestonice predstavlja raj za ljubitelje prirode. Banovo brdo je takođe veoma dobro povezano sa svim ključnim delovima grada, pa će gosti apartmana Hidra moći vrlo brzo da stignu gde god požele.

Apartman “Hidra” nalazi se na 10 spratu i sa prozora “puca” panoramski pogled na ceo Beograd, pa je sasvim normalno što predstavlja prvi izbor istinskih hedonista i ljubitelja prirode.
Ukoliko dolazite automobilom, oko zgrade ćete uvek pronaći slobodan parking!

APARTMAN WELNESS

Apartman Wellness nalazi se u ulici Kneza Miloša i raspolaže parking mestom u sklopu navedene cene što . Ovaj apartman nalazi se u blizini Kliničkiog centra Srbije, Vlade Srbije i još mnogih važnih lokacija, ali i atrakcija Beograda. Tako na primer, ukoliko bi ste želeli da stignete do čuvene Knez Mihajlove trebalo bi vam nekih 10-ak minuta laganog hoda. Wellness je apartman pre svega namenjen za dve osobe. S obzirom da je u pitanju dupleks apartman interijer je jasno podeljen, pa se na donjem nivou nalazi prostor sa ogromnom hidromasažnom kadom, dok se na gornjem nivou nalazi dnevni boravak, odvojeni spavaći deo, kao i sauna.

Dodatna pogodnost ovog apartmana jeste i mogućnost samostalnog prijavljivanja, tzv. SELF CHECK IN.

U pitanju je mogućnost da gost samostalno uz prethodno dobijenu šifru uđe u apartman i da uopšte ne mora da se sretne sa vlasnikom, ili osobljem apartmana.

APARTMAN ČIKAGO

Apartman Čikago je vrlo popularni novobeogradski apartman sa „đakuzijem“ namenjen za više nego komforan smeštaj dve osobe. Nalazi se u bloku 61, pa je samim tim u neposrednoj blizini reke Save i njenog popularnog keja. Do prvog beogradskog Mall-a - Delta City-ja stiže se za samo 5 minuta automobilom, a do Beogradske Arene za 7 minuta. Smešten na 15. spratu apartman Čikago nudi zaista prijatan ambijent u kome će, sudeći po interesovanju i dosadašnjim komentarima, gosti sigurno uživati. Tome svakako doprinosi sklad boja i modernih komada nameštaja sa fenomenalnim svetlosnim efektima koji upotpunjuju fantastičnu atmosferu.

Ukoliko dolazite automobilom uvek ćete pronaći mesto za parkiranje.

APARTMAN DOMINO

Apartman koji se veoma često nalazi na “TOP” listama portala Novi Apartmani jeste apartman Domino koji već godinama kontinuirano beleži veliki broj noćenja. Domino se nalazi na Novom Beogradu u modernoj zgradi u Bulevaru Zorana Đinđića. Počeo je sa radom 2016. godine i brzo je prepoznat od strane gostiju kao smeštajni kapacitet koji zaista nudi puno toga. Pored odlične lokacije i luksuzne opreme, ovaj smeštajni kapacitet izdvaja se po vrhunskom SPA centru sa hidromasažnom kadom i modernom saunom koja će učiniti da se gosti ovog apartmana opuste u potpunosti!

APARTMAN KAPRI

Poslednji, ali nikako najlošiji apartman na listi jeste Kapri , smeštaj u Kruševačkoj ulici na Voždovcu, a ono što ovaj apartman zaista izdvaja od jake konkurencije jeste vrlo elegantna „Jakuzzi“ kada namenjena komfornom uživanju za dve osobe koja će pružiti ultimativne trenutke uživanja svakome ko se nađe u njenom zagrljaju. Ovaj luksuzni apartman nudi i kompletno opremljenu kuhinju, pa ukoliko želite da nekoga zadivite svojim kulinarskim sposobnostima, u ovom smeštajnom kapacitetu to ćete bez problema moći da učinite.

Kao i uvek do sada, svim gostima savetujemo da bez obzira na ovu listu svakako detaljno pogledaju celokupnu bazu našeg portala, jer je na sajtu se na vrlo pregledan i jednostavan način moguće napraviti selekcija smeštaja koji je u skladu sa željama i mogućnostima svakog gosta. 

Podeli sa prijateljima


processing...