Sezona splavova je gotova - živeo clubbing

Letnja sezona je gotova, a samim tim i sezona provoda na splavovima, međutim to ne znači i kraj prepoznatljivog beogradskog noćnog života. Živeo Clubbing!

Sezona splavova je gotova - živeo clubbing

Svaki grad na ovoj planeti definišu prevashodno njegovi žitelji, ali i jedinstvena mesta i sadržaj koji taj grad čine po nečemu posebnim.

Voleli ih, ili ne voleli, bili oni savremeno uređeni, ili nakrivljeni plutaju u reci “sklepani” od dasaka na zarđalim burićima, splavovi su se u prethodne dve decenije opravdano izborili za svoj kultni status i postali baš ONO karakteristično mesto zbog čega je Beograd stekao epitet centra zabave ovog dela Evrope.

Prestonički splavovi veoma su raznoliki kako po pitanju ponude, tako i koncepta zabave koju nude. Neki od njih predstavljaju idealno mesto za relaksaciju na kome se beograđani, kao i gosti ovog grada odmaraju od gradske vreve i uživaju u jedinstvenom pejzažu ispijajući kafu dok hrane labudove koji bez ikakve bojazni kruže u blizini. Drugi pak počinju da žive tek u kasnim večernjim satima kada se pretvaraju u vrhunske klubove na vodi sa veoma raznolikim sadržajem. Splavovi Freestyler i River postali su poznati po organizaciji ludih zabava na kojima su nastupale i brojne svetske zvezde. Sa druge strane, splavovi poput Blaywatch-a, Hua Hua-e i Amsterdama profilisali su se za karakterističnu zabavu sa ovih prostora i postali su nezaobilazna mesta turista iz regiona.

Sajt noviapartmani.com prepoznao je potrebe beogradskih gostiju i u svoju ponudu uvrstio je apartmane i stanove koji su u blizini ovih centara zabave u letnjem periodu. Apartman Kej, Aprtman Klara, Aprtman Diner predstavljaju samo neke od smeštajnih kapaciteta u ponudi Novih aparmana koji se nalaze u neposrednoj blizini beogradskih splavova.

ŽIVEO CLUBBING!

Kada se vrelo beogradsko leto privede kraju, zbog vremenskih faktora prestaje i organizacija zabava na otvorenom. Tada se i završava “sezona splavova”. Neki od splavova nastavljaju da rade i pružaju mogućnost svojim gostima da uživaju u drugačijem doživljaju Beograda sa reke. Međutim, oni najveći splavovi, centri gradskog noćnog života tokom leta prestaju sa radom i otpočinju sa pripremama za sledeću sezonu.

FB_IMG_1477084255115

To, međutim, ne znači kraj beogradskog noćnog života. Šta više, tada ovaj grad poprima neke nove dimenzije zabave i centar aktivnosti seli se u noćne klubove. Tada otpočinje sezona Clubbing-a!
Kao i u svetskim metropolama, poznatim prestonicama zabave i noćnog provoda, tako se i u Beogradu svake sezone pojavljuju nove lokacije na kojima se odvija noćni život prestonice.
Na taj način su se u prethodnih par godina najpoznatiji prestonički klubovi preselili na lokacije na kojima je do pre par godina bilo čak i nezamislivo da se tu nalaze najmoderniji ugostiteljski objekti i klubovi. Tako su se u starom delu Beograda, takozvanom Dorćol Platz-u, na lokalitetima poput Cetinjske ulice, Savamale i Beton hale otvorila brojna mesta raznolike sadržine, poočev od kafića domišljatog enterijera i sadržine, preko živopisnih restorana različitih kuhinja i specijalnosti, pa do velelepnih noćnih klubova raznovrsnih muzičkih pravaca i tendencija.
Klubovi Elektropionir, Zaokret, Polet, Ben Akiba, resotrani Frida, Comunale, Iguana, Sakura, kafići KC grad, Prohibicija, pivnica Berliner, kao i umetnički distriht na čelu sa Mixer House-om postali su nezaobilazna turistička atrakcija u ovom delu Beograda.

Sajt noviaprtmani.com kontinuirano prati potrebe svih beogradskih gostiju, pa u svojoj raznovrsnoj ponudi sadrži i veliki broj kvalitetnog smeštaja na ovim lokacijama. Za goste koji su žedni nadaleko čuvenog beogradskog noćnog života i u zimskom periodu preporučujemo da isplaniraju svoj boravak u apartmanima Menadžer, Zora, aprtmanu Petar, ili nekom od mnogobrojnih aprtmana u strogom centru grada do kojih će se nakon ludog provoda i neprospavane noći veoma lako doći. 

Podeli sa prijateljima


processing...