Život za vreme renoviranja

Za vreme izvođenja radova u vašoj kući, ili stanu olakšajte sebi i svojoj porodici jer po veoma povoljnim uslovima možete iznajmite apartman i sačuvati živce.

Život za vreme renoviranja

Svako ko je makar i jednom krečio u svom životu zna šta sve prethodi tim “lakim” radovima. Mnogo pomeranja stvari iz prostorije u prostoriju, lepljenje folija i krep traka, mnogo đubreta prašine i još više prašine... a da ne spominjemo, kada se upuštate u veće avanture poput adaptacije kuhinje i kupatila, ili ne daj bože celog stana. Pri tom, iskreno govoreći, ukoliko mislite da će vam angažman izvođača “ključ u ruke” drastično umanjiti glavobolje, grdno se varate, jer ne treba zaboraviti da su to u većini slučajeva arhitekte sa knjižicom punom telefona i čudnih nadimaka brojnih majstora koji svakako nisu kod njih zaposleni, već rade po pozivu i samim tim oni kvalitetni su skloni da poslove rade paralelno na više gradilišta, tako da su njihova brzina, fokus, a samim tim i kvalitet krajne upitni (arhitekta možda ima dobro rešenje, ali ko će ga i kako realizovati je veliko pitanje).

Većina nas nažalost nema tu mogućnost da se preseli u drugi stan u kome će u kakvom-takvom miru dočekati da majstori konačno valjano završe sve započete poslove i napuste vaš životni prostor, već su prinuđeni da u etapama borave na “gradilištu” što osim gomile frustracija i tone progutane prašine za rezultat ima i prolongiranje celokupnih radova.

Novi apartmani zbog toga predlažu da za vreme bilo kakvog izvođenja radova u vašem životnom prostoru prethodno privremeno odselite sebe i svoju porodicu u neki od brojnih smeštajnih kapaciteta koje ćete pronaći na sajtu https://noviapartmani.com. Tamo ćete u sekciji Povoljni apartmani pronaći ćete veliki broj udobnih i komfornih apartmana po izrazito povoljnim cenama za koje ćete u slučaju dužeg boravka sigurno dobiti i neko podsticajno sniženje.

Možda vam se čini da je to bespotrebni trošak i da predstavlja bacanje novca koji bi mogao da se preusmeri u kupovinu većeg televizora, boljeg frižidera, ili nekog drugog poboljšanja vašeg malog porodičnog carstva, varate se! Televizore, frižidere i druge materijalne stvari moći ćete pre, ili kasnije da zamenite novim, veći i boljim, dok živce i zdravlje nažalost nećete.

Predlažemo vam da pre nego što započnete sa radovima, a nakon dobijanja okvirne projekcije njihovog trajanja, odete na portal Novih apartmana i da odaberete cenovno i lokacijski optimalan smeštaj i pozovete nas kako bi za duži vremenski rok postigli povoljniju cenu. Bilo da ostajete sedam dana, tri nedelje, ili dva meseca, pokušaćemo da pronađemo najoptimalnije rešenje za vas.

Na kraju, treba ipak naglasiti da, bez obzira koliko zahtevno i naporno bilo preduzimanje bilo kakvih radova u vašem životnom prostoru, ne zaboravite da će se ti radovi jednom završiti i da ćete u narednom periodu sa svojim voljenima uživati u novom i uređenom prostoru, što je, složićete se, vredno ovakve patnje.

Želimo vam srećne radove!

Podeli sa prijateljima


processing...