apartman Twin, Centar, Beograd
apartman Twin, Centar, Beograd

Apartman Twin se nalazi u ulici Jelene Ćetković u centru grada. Nalazi se na lokaciji Opštine Stari grad na pola puta izmedju kafane Banija i Kopitareve Gradine. Ispred apartmana je parkić za decu i Muzej Jovana Cvijića. U Okruženju apartmana od 5-10 minuta hoda nalaze se Skadarlija, Trg Republike, Narodno pozorište, Narodni Muzej..

Twin  je moderan, konforno opremljen apartman sa dve spavaće sobe, koji se nalazi u Starom gradu.
Apartman se sastoji od ulazne prostorije u kojoj je smeštena kuhinja i trepzarijski prostor, (u koji se ulazi direktno iz ulaznog hola), kupatila i dve spavaće sobe. 
Estetski kvaliteti i lista pogodnosti koju pruža gostima svrstavaju ga u višu srednju klasu apartmana. Glavna prostorija koja spaja sve ostale celine apartmana je praktična i lepo organizovana kuhinja sa trpezarijom. Neposredno iza glavne prostorije stana smeštena je dnevna soba koja je je funkcionalno podeljena na prostor za sedenjei i spavaći deo. Prostor za sedenje čine dve lepe klub-fotelje sa moderno dizajniranim staklenim klub stolom za kafu i časopise, dok u drugom delu prostora dominira još jedan lep bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem. Posmatrano iz glavne prostorije, sa desne strane od ulaza nalazi se druga spavaća soba sa bračnim ležajem sa doista pedantno urađenim enterijerom od hrastovog drveta. Kupatilo je izvedeno od kvalitetnim materijala i moderno izrađenom sanitarijom i tuš kabinom od kaljenog stakla. Aranžman spavanja je idealan za dva nezavisna para jer su spavaće sobe smeštene na suprotnim stranama posmatrano iz glavne prostorije apartmana. 
Pored izvanredne opremljenosti apartmana odgovarajućim modernim nameštajem i opremom, treba istaći i kompletnost inventara kojom je apartman opremljen, kao još jednom neophodnom pretpostavkom za udoban smeštaj i komforan boravak gostiju i za duže periode boravka u ovom apartmanu. Na 300m od stana obezbedjen je i parking ali je obavezan upit.