CENE APARTMANA ZA IZDAVANJE - RENTIRANJE

Novi Apartmani Beograd u ponudi imaju pre svega povoljan - jeftin , kvalitetan smeštaj, dobro opremljen dnevni najam, prilagođen potrebama naših gostiju.

U toku raznih događaja, manifestacija, cene su nam uvek jeftinije u odnosu hotela, hostela, a po usluzi, udobnosti i kvalitetu smeštaja uvek na najvišem nivou.

Cene dnevnog boravka su prikazane pojedinačno za svaki apartman u Beogradu. Za više informacija o cenama smeštaja pogledajte ponudu naših apartmana.

U toku Novogodišnjih praznika u Beogradu, cene smeštaja su veće.

OSIGURANJE

Novi Apartmani Beograd ne pokrivaju osiguranje tokom Vašeg smeštaja u apartmanu.

KAKO PRODUŽITI ILI SKRATITI BORAVAK ?

Produženje boravka je moguće ukoliko je apartman slobodan, ukoliko je taj isti apartman već iznajmljen, potrudićemo se da Vam nađemo drugi smeštaj u nekom od naših stanova.

Skraćenje boravka je moguće, u tom slučaju nismo dužni da Vam vratimo naplaćeni iznos za najam apartmana.

PRIVATNOST GOSTIJU ZA VREME BORAVKA U APARTMANU

Obavezujemo se u čuvanju privatnosti naših gostiju, apartmani u Beogradu imaju zakonsku obavezu čuvanja Vaših ličnih podataka i podataka o boravku u apartmanima. Takođe smo obavezni Vaše podatke dati policiji i turističkoj organizaciji grada Beograda, radi obračuna boravišne takse.

USLOVI OTKAZIVANJA SMEŠTAJA

Molimo Vas, da otkazivanje uradite putem telefonskog poziva, neposredno čim odlučite ranije napustiti apartman. Plaćeni iznos smeštaja nismo dužni vratiti, ukoliko ugovorom nije drugačije dogovoreno.

Ukoliko moramo, zbog nepredviđenih okolnosti, otkazati Vašu rezervaciju stana, ponudićemo Vam zamenski smeštaj ili vratiti Vaš novac.

PRAVNE OBAVEZE GOSTIJU

Pravna i fizička lica koja vrše rezervaciju apartmana za dnevni najam, odgovorna su za tačnost svih potrebnih podataka o osobama koje će boraviti u apartmanu. Pravna i fizička lica koja potvrđuju rezervaciju stana, time potvrđuju sva pravila uslova korišćenja kao i sve obaveze koje iz njih proizilaze.

Novi Apartmani Beograd nisu odgovorni za štetu nastalu korišćenjem apartmana, za štetu nastalu od prirodnih nepogoda, i izričito se ograđuju od odgovornosti za bilo kakva kriminalna i nezakonita dela, koja bi počinili korisnici smeštaja u toku boravka u stanu. U slučaju spora nadležan je sud u Beogradu.

processing...