Ko će mi predati ključeve apartmana?

Vlasnik apartmana ili agent apartmana predaje ključeve, vrši naplatu i potpisivanje ugovora.

Kome predajem ključeve na kraju boravka?

Ključevi se predaju vlasniku apartmana ili agentu apartmana, pošto izvrši kontrolu apartmana, ili se ostavljaju na prethodno dogovoreno mesto.

Da li može da se priprema hrana u apartmanu?

Jedna od mnogobrojnih prednosti privatnog smeštaja nad hotelskim je ta da svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju kako za posluženje tako i za komforno pripremanje obroka.

Izgubio sam ključ od apartmana?

Snosite troškove zamene brave i pravljenja novih ključeva.

Moram li uplatiti avans kako bi mi rezervacija bila sigurna?

Avans od 20 % od ukupne sume se plaća samo za boravke duže od 3 dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Za kraći boravak avans nije neophodan a Vaša rezervacija je u svakom slučaju sigurna. Ukoliko ipak želite uplatiti avans, naš račun će Vam biti blagovremeno dostavljen.

Moram li donositi peškire i posteljinu? Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?

U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina za onoliko ležajeva koliko osoba apartman može da primi. Zamena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od toga. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno.

Primedbe i sugestije

Ako gost, pri ulasku u apartman, uoči neki kvar ili nepravilnost, treba da pozove agenciju. Agencija će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na primedbu.

Smatra se da su gosti sa ovim uslovima upoznati i da iste prihvataju pre rezervacije.

 

processing...