Imax bioskop konačno u Beogradu

Beograd je nakon više od 10 godina iščekivanja konačno dobio bioskop sa IMAX tehnologijom koja će sasvim sigurno promeniti filmski doživljaj.

Imax bioskop konačno u Beogradu

IMAX sala u Cineplexx Galerija Belgrade, jedan od najvećih mall-ova u ovom delu Evrope udomio je i prvu IMAX salu u Srbiji. bioskopu otvara se 25. marta i imaće najmoderniju IMAX lasersku tehnologiju.

Cineplexx, jedan od najvećih bioskopskih lanaca u našoj zemlji omogućio je da Beograđani kao i svi oni koji posete prestonicu Srbije mogu da uživaju u jedinstvenom IMAX iskustvu.

Film koji je imao tu čast da otvori prvu našu IMAX salu jeste "Godzila protiv Konga" 3D.

Svaku, pa i ovu IMAX salu odlikuje laserska tehnologija projekcije na veliko platno dužine 24 metra i ukupne površine 336 m2 i dužine 24 metra. Svaka IMAX sala opremljena je i sa dvanaestokanalnim zvučnim sistemom koji će svojom preciznošću i osećajem dubine upotpuniti neverovatan vizuelni doživljaj.

Skup ovih tehnologija omogući će posetiocima ove dvorane jedinstveno iskustvo zbog kojeg će imati osećaj ne da su samo gledaoci, već da su deo filmske priče koja im se odigrava ispred očiju. Realističan zvuk i platno koje se prostire od zida do zida i od plafona do poda potpuno će promeniti filmski doživljaj.

Sve više filmova snima se i u IMAX tehnologiji. Nastavak franšize "Paklene ulice", najnoviji film o Džejmsu Bondu i drugi deo kultnog "Top Guna" su samo početak liste filmova koji će biti dostupni za gledanje u IMAX sali. Takođe, sigurni smo da će menadžment bioskopa emitovati i neke druge kultne filmove snimljene upravo u ovoj tehnologiji.

Cineplexx IMAX sala u centru Galerija Belgrade biće i domaćin ovogodišnjeg 49. po redu FEST-a pod prigodnim sloganom "Povratak u budućnost".

Ukoliko ste pasionirani ljubitelj kinematografije, ali pre svega neverovatnih tehnoloških dostignuća na polju audio-video reprodukcije mi iz Novih apartmana sasvim smo sigurni da ćete sa IMAX salom i tehnologijom kojom je ona opremljena biti u potpunosti oduševljeni.

Filmovi koji su baš snimljeni u ovoj tehnologiji omogući će jedinstveno iskustvo bez obzira da li ste ljubitelj konkretnog žanra, ekipe glumaca, tematike i slično, jer ćete za vreme emitovanja zaista osetiti da ste deo filma, a ne njegov gledalac.

Ukoliko planirate da u narednom periodu posetite Beograd, a želeli biste da doživite IMAX iskustvo, predlažemo vam da na našem sajtu odaberete apartman Waterfront lociran upravo u naselju “Beograd na vodi” jednom od najmodernijih kompleksa u Beogradu, a koji, osim što nudi zaista bogat zabavni i hedonistički sadržaj obuhvata i Galerija Belgrade centar u kome se i nalazi prva otvorena IMAX sala u Srbiji.

Ovaj apartman će vam takođe pružiti i veoma udoban, moderan i luksuzan smeštaj sa obezbeđenim parkingom. 

Podeli sa prijateljima


processing...