Odličnih 10 beogradskih apartmana

Napravili smo još jednu listu TOP 10 apartmana iz naše ponude koji predstavljaju idealan odnos cene i onoga šta pružaju.

Odličnih 10 beogradskih apartmana

Upustili smo se u izradu još jedne liste apartmana iz ponude Novih apartmana, jednog od lidera u ponudi individualnih smeštajnih kapaciteta grada Beograda.

Ovaj put u fokusu su apartmani koji svojom lokacijom, opremom, ali i cenom predstavljaju idealan odnos cene i kvaliteta i zbog toga često predstavljaju jedan od prvih izbora naših gostiju.
Ne, oni nemaju hidro masažne kade, finske saune i turska kupatila, ali zato pružaju zaista udobno i veoma prijatno okruženje koje za goste naše prestonice predstavljati idealnu bazu za obilazak Beograda, ili obavljanje svih poslova.

Ovu listu od 10 apartmana sa idealnim odnosom cene i ponude započinjemo sa apartmanom BeKind, pravim draguljem Vračara. Nalazi se u ulici Knjeginje Zorke u potpuno novoj zgradi. Poseduje dve komforne sobe, a ono što ga izdvaja svakako je i parking mesto uključeno u cenu, što svakako predstavlja jedan od velikih benefita smeštaja lociranog na opštini Vračar. Blizina Hrama Svetog Save, Slavije, ali i strogog centra svakako izdvaja ovaj apartman zbog čega ovaj smeštaj predstavlja veoma čest izbor naših gostiju.

Sledeći na ovoj listi jeste apartman Hunter, lociran u ulici Alekse Nenadović i u neposrednoj je blizini Slavije, popularnih kafića i restorana na Vračaru, ali i kliničkog centra i brojnih bolnice i medicinskih ustanova. Ono što ovaj apartman takođe izdvaja svakako jeste činjenica da je u pitanju dvosobni apartman veoma prijatno dekorisan i sređen po veoma povoljno ceni. To je i razlog što je ovaj apartman često “na meti” brojnih turista i gostiju Beograda.

5_gallery_default

Apartman Space nalazi se u Čika Ljubinoj ulici na samo 30 metara od Knez Mihajlove ulice i u neposrednoj blizini Kalemegdana što ga već čini jedinstvenim. Kada mikro lokaciji dodamo njegovu površinu od skoro 100 kvadrata, moderno opremljenih i podeljenih u dve sobe sposobne da više nego udobno prime 4 osobe. Pri tom, cena ovako komfornog smeštaja veoma je povoljna. U nju, doduše, nije uračunata cena parkinga, ali je njega takođe moguće obezbediti u neposrednoj blizini apartmana i to po razumnoj ceni najma.

Heart apartman je mali studio lociran u srcu Dorćola. Nalazi se u novoj zgradi i uređen je tako da u svakom trenutku njegove fotografije mogu da krase naslovne strane vodećih magazinima o enterijeru i uređenju doma. Cena je više nego popularna, a ono što je veoma važno, u nju je uračunato i garažno mesto.

Apartman Galeb nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe i u blizini je brojnih važnih obrazovnih, zdravstvenih i sportskih ustanova i objekata. Iako male površine, ovaj apartman poseduje dve zasebne sobe i veoma prijatan enterijer, a tu je takođe i garažno mesto koje je takođe na raspolaganju gostima. Cena ovog apartmana zaista je povoljna i to je takođe jedan od razloga zbog kojih je ovaj smeštajni kapacitet često u fokusu naših gostiju.

Bonsai apartman nalazi se u jednom od novijih naselja na Novom Beogradu, u naselju Savada. Dvosoban je i veoma moderan sa puno detalja koji će svakom gostu boravak u ovom apartmanu učiniti ugodnim. Veoma povoljna cena, kao i odlična lokacija izdvajaju ovaj apartman, a kada se tome doda i parking koji je uključen u cenu, ovaj smeštajni kapacitet predstavlja zaista pun pogodak.

Za sve one koji Beograd obožavaju zbog njegovih reka, kao brojnih restorana, kafića i klubova koji na njima plutaju, apartman Kenedi sigurno je prvi izbor. U pitanju je dvosoban smeštajni kapacitet u neposrednoj blizini čuvenog Hotela Jugoslavija i iz kog se zaista iz prve ruke može osetiti šta znači život na obali Dunava. Moderno je opremljen i predstavljaće malu beogradsku oazu za svakog gosta.

beograd-novi-beograd-apartman-booky-11-116_featured_default

Apartman Booky izuzetan je apartman lociran u neposrednoj blizini Merkatora (novog), Apartman poseduje dve spavaće sobe i sposoban je da komforno primi do 6 osoba, dok je jedno parking mesto osigurano i uračunato u cenu. Apartman je veoma moderno opremljen, dok mu posebnu toplinu daje velika biblioteka po kojoj je i dobio ime. Lokacija je takođe ključa faktor po kome se ovaj apartman kvalitativno izdvaja i zbog kog predstavlja veoma čest izbor.

Apartman Happiness moderan je smeštajni kapacitet u novosagrađenoj luksuznoj zgradi u srcu beogradske opštine Vračar. Vrhunski materijali i decentni luksuz na svakom koraku pozicioniraju ovaj apartman veoma visoko na listi popularnosti. Ukoliko dodamo parking i garažno mesto, kao i mogućnost smeštaja porodice sa bebom, ovaj prostrani dvosobni apartman zaista predstavlja idealan izbor.

Na kraju izdvajamo i apartman Mažestik lociran je u strogom centru Beograda. U pitanju je vrlo povoljan i veoma simpatično opremljen studio na Obilićevom vencu, pa samim tim predstavlja idealnu početnu tačku za obilazak svih krajeva Beograda. Na pešačkoj je udaljenosti od strogog centra grada, dok je saobraćajno veoma dobro povezan sa svim važnijim lokacijama Beograda. Opremljen je po ukusu mlađe populacije i nema mogućnost za parking, ali njegova mikro lokacija učiniće da nedostatak svog vozila gosti neće ni osetiti. 

Podeli sa prijateljima


processing...