Beer Fest ponovo u Beogradu

Belgrade Beer Fest, najveći festival piva u jugoistočnoj Evropi ponovo će biti održan u na ušću, dobro poznatoj lokaciji na Novom Beogradu.

Beer Fest ponovo u Beogradu

Definitivno najveći i najposećeniji festival piva u jugoistočnoj Evropi po 18-ti put održaće se u Beogradu. Zbog poboljšanja epidemiološke situacije, nakon godinu dana pauze prouzrokovane korona virusom na radost brojnih domaćih, ali i regionalnih ljubitelja dobrog piva i muzike održaće se čuveni Belgrade Beer Fest!

Iako se još uvek sa sigurnošću ne može govoriti o izvođačima i programu, organizatori su u saradnji sa čelnicima grada Beograda potvrdili lokaciju i datum održavanja festivala. Lokacija je naravno ušće na Novom Beogradu, na kome će se u periodu 19. do 22. avgusta održati ovaj čuveni spektakl!

Počev od 2003. godine, pa sve do danas, Belgrade Beer Fest konstantno je beležio povećanje broja posetilaca, te je ovaj festival svake godine posećivalo više od pola miliona ljubitelja piva, ali i svih onih kojima je interesantan muzički program sasvim dovoljna pozivnica za ovaj spektakl. Veliki broj posetilaca koji svake godine u impozantnom broju posećuju ovaj festival, kvalitetni izvođači i bogat zabavni sadržaj dovoljna su garancija kvaliteta ovog festivala. Brojna su i domaća i internacionalna priznanja koje je Belgrade Beer Fest za svojih skoro 20 godina postojanja sakupio, pa je potpuno jasno zbog čega je ovaj festival uvršćen u nezaobilazan deo turističke ponude Srbije. 

Čitava COVID-19 situacija sprečila je prošlogodišnje održavanje festivala, ne samo Belgrade Beer Fest-a, već svih svetskih festivala. To je ujedno i razlog zbog kog sa toliko nestrpljenja iščekujemo line up i prve gitarske rifove i ritmove koji će biti odsvirani sa legendarnog Main Stage-a. Nadamo se da nismo zaboravili kako to izgleda kada se nađemo na festivalu. Ukoliko i jesmo, sigurno ćemo se brzo podsetiti.

Više informacija o programu i izvođačima znaćemo u vremenu koje je pred nama, a o čemu ćemo imati prilike da se informišemo posredstvom medija. Nadamo se da će epidemiološka situacija ostati pozitivna i da se neće ponovo dogoditi bilo koje nepredviđene situacije koje bi mogle da utiču na održavanje ovog spektakla.

Dakle, ukoliko ste ljubitelj piva i dobre muzike, a planirate da za vreme trajanja festivala posetite Beograd, svakako posetite Beogradski Beer Fest. Poštujte sve propisane mere i na odgovoran način uživajte u muzici i pivu, baš onako kako ste to činili svih onih godina pre korone. Zbog toga vam predlažemo da na vreme na našem portalu i to u sekciji Novi Beograd potražite i odaberete jedan od brojnih apartmana u neposrednoj blizini ušća i tako veoma komforno u potpunosti eliminišete potrebu za transportom, već da nakon uživanja u muzici i pivu, prošetate do svog udobnog smeštaja koji vam osiguravaju Novi apartmani.

Podeli sa prijateljima


processing...