Belgrade Beer Fest 2019

Beer Fest, manifestacija koja na jednom mestu okuplja ljubitelje piva i dobre muzike i ove godine dočekuje svoje posetioce na beogradskom Ušću.

Belgrade Beer Fest 2019

Beogradski festival piva i muzike, Beer Fest, ove godine se održava u periodu od 14. do 18. avgusta na novobeogradskom Ušću. Na festivalu će i ove godine nastupiti brojni muzičari iz zemlje, regiona i sveta. Uz raznovrsno i kvalitetno pivo, kao i dobru muziku, beogradska publika će se i ovog avgusta zabavljati na ušću dveju reka, inače, možda jednoj od najatraktivnijih koncertnih lokacija Beograda.

Jedno od najvažnijih muzičkih imena koja se spominju, a čiji se ovogodišnji nastup nikako ne sme propustiti svakako je član legendarnog britanskog benda The Smiths, tekstopisac, pevač i gitarista Johnny Marr koji će nastupiti 14. avgusta. U okviru muzičkog programa festivala nastupiće i čuvena „Rok Opera“- Novosadski big bend & Hor i orkestar Srpskog narodnog pozorišta koji će izvesti najveće hitove svetske rok muzičke scene. Najavljeni su i popularni “Dječak” Vojko V, zatim, Elemental, Bjesovi, Magnifico i mnogi drugi. Pored dobre muzike posetioci festivala uživaće, kao i svake godine, u kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi domaćih i stranih piva.

Ponuda najvećih domaćih pivara, kao i mnogobrojnih svetskih brendova biće i ove godine upotpunjena ponudom craft pivarstva koja definitivno zauzima sve značajnije mesto na ovakvim događajima.

Beer Fest, manifestacija koja zauzima zavidno mesto festivalske ponude glavnog grada, ali i regiona, svake godine donosi sve kvalitetniji sadržaj čime privlači i sve veći broj posetilaca. Tako je prošle godine u četiri festivalska dana, Ušće je zabeležilo preko pola miliona ljubitelja muzike i piva. Pored Beograđana i posetilaca iz Srbije koji svake godine iznova potvrđuju svoju posvećenost festivalu piva i dobre muzike, povodom Beer Festa u Beograd redovno pristižu i brojni posetioci iz regiona i sveta. U prilog tome da je ovaj festival svakako deo svetske festivalske ponude govore i brojne kampanje sa jakom društvenom porukom koje se odvijaju u organizaciji Beer Festa. Takođe, kao i prethodnih godina, shvativši važnost ove manifestacije, grad Beograd i njegova javna preduzeća takođe podržavaju ovaj festival. Tako će i GSP, preduzeće zaduženo za javni transport Beograda ponovo oformiti linije koje će u precizno definisanim terminima prevoziti sve ljubitelje muzike i piva iz različitih delova grada do Ušća i nazad.

Novi apartmani žele svim svetskim i regionalnim ljubiteljima piva da na vreme rezervišu termine i posete Beograd za vreme trajanja ovog festivala. Takođe predlažemo da na vreme rezervišete komforan i povoljan smeštaj, ato ćete uraditi veoma lako. U sekciji Novi Beograd odaberite apartman koji je ne samo po vašoj meri, već i u neposrednoj blizini Ušća.

Vidimo se na Beer Festu. Živeli! 

Podeli sa prijateljima


processing...