Beograd i zimske čarolije na ledu

Na radost svih beograđana, ali i ljubitelja zimskih čarolija mesec decembar donosi dva fantastična dešavanja u dve čuvene beogradske dvorane.

Beograd i zimske čarolije na ledu

Iako mnogi među nama još uvek sređuju utiske sa letovanja, mora se priznati da smo ušli već u duboku jesen i gotovo da smo na pragu zime. Svake godine uzbuđenje raste, kako se približava decembar mesec jer nas, odmah iza ugla, čekaju brojni i omiljeni praznici kao što su Nova Godina i Božić, a tu je i sneg, a sa njim i brojne zimske čarolije poput sankanja, skijanja, klizanja i brojnih drugih ludorija koje samo sneg i zimske niske temperature mogu da pruže.
Za sve one koji vole zabavu na ledu Novi apartmani preporučuju dva događaja koja se održavaju početkom decembra, a koja se jednostavno ne smeju propustiti.

PREDSTAVA SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA NA LEDU

Ova predstava najavljena je za 7.12., 8.12. i 9.12.2018. godine u Štark Areni. U svetu poznata pozorišna trupa Russian Ice Stars izvešće ovu predstavu u čak šest termina tokom ova tri dana. Njihovi nesumljivo izvrsni klizači na ledu podsetiće nas na bajku koju smo svi voleli, Snežanu i njene male prijatelje, zlu vešticu, njeno čarobno ogledalo i otrovnu jabuku, kao i na mladog princa bez koga se jedna ovakva priča ne može ni zamisliti. Koreografija, kostimografija, osvetljenje, vrhunski ples na ledu, muzika i akrobatika samo su najosnovniji elementi ovog nadasve fantastičnog događaja koji će nas sve nesumljivo očarati i uvesti u prednovogodišnju atmosferu i zimsku čaroliju.

Snezana-na-ledu_baner-1140x760

BALET NA LEDU LABUDOVO JEZERO

Na veliku radost svih ljubitelja baleta i umetničkog klizanja jedna od najpoznatijih baletskih predstava biće izvedena 7. decembra 2018. godine u Sava Centru u Beogradu. U izvođenju Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga očekuje nas spektakularna predstava u kojoj će nam trideset vrhunskih klizača na ledu, svetskih i evropskih prvaka, odigrati delo Petra Iliča Čajkovskog. Ova jedinstvena baletska trupa Ruskog državnog baleta na ledu ponela je mnogobrojne nagrade i osvojila publiku širom sveta. Brojka od preko 7000 nastupa najbolje govori o njihovoj popularnosti, a pozornice na kojima su igrali o visokom kvalitetu izvođenja. Njihovi dosadašnji nastupi zabeleženi su u Londonskom Royal Albert Hall-u, Sadler Theatre u Wells-u, u Singapuru, Artscape Theatre Centru u Južnoj Africi, kao i u mnogim drugim pozorištima i scenama. U nastupima kombinuju klasičan balet sa umetničkim klizanjem, obogaćen originalnim kostimima, bogatom scenografijom i rasvetom. Vrhunsko izvođenje, veština, gracioznost i muzika svaki nastup čine gotovo neponovljivim.

Ukoliko u prvoj polovinji decembra planirate da posetite Beograd, Novi apartmani vam svakako preporučuju da posetite ova fantastična umetnička dešavanja. Još ukoliko u srpskoj prestonici boravite sa vašom porodicom, obavezno pronađite vreme da vašim najmlađima omogućite nezaboravno zabavno, ali i edukativno iskustvo. Zato vam predlažemo da na vreme obezbedite karte barem za jedno od ova dva dešavanja, a ujedno na vreme obezbedite i odgovarajući smeštaj.

Idite na sajt Novih apartmana i u sekciji Novi Beograd izaberite baš onaj smeštaj koji će ispunjavati baš sve vaše kriterijume ma koliko oni bili visoki. 

Podeli sa prijateljima


processing...