Beogradske letnje noći su ponovo tu

Pod sloganom “Novi početak” počeo je ovogodišnji BELEF – čuvena kulturna manifestacija Beograda koja je ove godine uglavnom posvećena pozorištu.

Beogradske letnje noći su ponovo tu

Ovogodišnji BELEF odvija se u dva dela i počeo je 27 juna, a sada je u toku njegov drugi deo u okviru kojeg će se održavati različite kulturne manifestacije širom Beograda, a sve do 29. avgusta 2021. godine. Ovogodišnji BELEF podeljen je u dve celine, Beogradsku letnju scenu i Beogradske letnje noći.

Najveći deo programa Beogradske letnje scene održavan je Kalemegdanu i to na platou kod Pobednika, kao i ispred Pirodnjačkog muzeja. Pojedine predstave održavane su i u Ateljeu 212, zatim u Malom pozorištu “Duško Radović”, kao i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Reakcija brojne publike koja je više nego ikada bila željna pozorišta, festivala i uživanja u kvalitetnim umetničkim ostvarenjima bila je jednom rečju fantastična!

Počev od 18. jula u toku je drugi BELEF 2021. pod nazivom Beogradske letnje noći.
U okviru ove manifestacije svakoga vikenda biće organizovani besplatni koncerti na više lokacija u Beogradu. Tako će Tašmajdan, Trg republike, Savski trg, stepenište kod Brankovog mosta, šetalište Lazaro Kardenas Novi Beograd, Kalemegdan, Gardoš, Lazarevac i Obrenovac biti mesta na kojima će se održavati različiti, ali vrlo kvalitetni koncerti.

BELEF se ove godine zatvara 29. avgusta na Trgu republike kada će Simfonijski orkestar Radio televizije Srbije pod dirigentskom palicom Bojana Suđića održati, sigurni smo, još jedan koncert za pamćenje.

Novi apartmani predlažu da uživate u toplim beogradskim večerima u muzici i druženju na otvorenom. Prošetajte se vikendom beogradskim ulicama i uživajte u manifestaciji Beogradske letnje noći.
Prethodno posetite naš portal i pronađite za sebe i svoje društvo luksuzan smeštaj po veoma povoljnim cenama. Predlažemo da u rubrici Strogi centar odaberete neki od luksuznih apartmana po veoma povoljnoj ceni i uživate u divnim koncertima i kulturnim dešavanjima na otvorenom! 

Podeli sa prijateljima


processing...