Beogradski Beer Fest 2022

Najveći festival piva u jugoistočnoj Evropi biće održan na dobro poznatoj lokaciji na Novom Beogradu i to konačno u svom punom sjaju.

Beogradski Beer Fest 2022

Belgrade Beer Fest, definitivno najveći i najposećeniji festival piva u jugoistočnoj Evropi po 19-ti put održaće se u Beogradu. Ušće, popularna lokacija koja je ovoj manifestaciji domaćin već dugi niz godina i ovaj put će ugostiti brojne doimaće i strane ljubitelje dobrog piva i zvuka. Ovogodišnji festival održava se od 18. do 21. avgusta!

Tokom četiri dana festivala svi posetioci će na 4 “stejdža” imati prilike da uživaju u izvođenjima više od 50 popularnih izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, zatim, čuveni gosti iz Velike Britanije “Kosheen”, kao i brojni regionalni izvođači i bendovi bez kojih jedna ovakva manifestacija skoro da ne bi imala smisla. Zato su tu “Bajaga i Instruktori”, “Hladno pivo“, “Psihomodo Pop”, “Nipplepeople”, ali i bendovi koje dugo nismo imali priliku da čujemo, poput uvek simpatičnog Milana Mumina i njegovih “Love Hunters-a” i “DLM-a”.

Festival će uveličati regionalna zvezda autentičnog glasa i nastupa Massimo Savić, a tu je i ovogodišnja senzacija “Konstrakta” zbog koje će se sasvim sigurno Beogradom ponovo oriti da “Umetnica mora biti zdrava.”.

Tokom četiri dana festivala nastupaće i brojni drugi fenomenalni bendovi kao što su “E-play”, “Queen Real Tribute” i brojni drugi.

BBF_2022

Posebnost 19-og Belgrade Beer Festa biće inovativni program za koji se organizator nada da će postati standard i za sledeća izdanja festivala. Jedna od njih svakako je „Cloud“ zona u kojoj će se priređivati veoma atraktivan program, između ostalog, susret motociklista sa izložbom custom motora i čuveni „zid smrti“, a tu su i Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park sa atraktivnim vožnjama i mnogi drugi sadržaji. Očekuje se da veliki hit na Beer Festu budu i panoramski baloni sa korpom, za nezaboravnu vožnju i spektakularni pogled na Beograd.

Posebnost ovogodišnjeg Beer Fest-a jeste i ta što će festival ujedno biti i adekvatan način da se obeleži jedan vrlo važan jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji. Upravo zbog toga će na festivalu biti prisutno 300 različitih etiketa piva.
Ljubitelje napitka od hmelja obradovaće i Beer Market, na kojem će posetioci moći da kupe veliki broj svetskih brendova koji su retko dostupni na našim prostorima, a tu je Craft zona u okviru koje će se predstaviti članovi udruženja craft pivara iz cele Srbije.

Dakle, ukoliko ste ljubitelj piva i dobre muzike, a planirate da za vreme trajanja festivala posetite Beograd, svakako posetite Beogradski Beer Fest, manifestaciju koja od 2003., na radost brojnih ljubitelja piva širom regije kontinuirano raste i razvija se.

Ukoliko zbog Beer Festa dolazite u Beograd predlažemo vam da prethodno posetite portal Novih Apartmana i u sekciji Novi Beograd potražite i odaberete jedan od brojnih apartmana u neposrednoj blizini lokacije održavanja festivala i tako veoma komforno u potpunosti eliminišete potrebu za transportom, već da nakon uživanja u muzici i pivu, prošetate do svog udobnog smeštaja i tako nastavite uživanje u jednoj letnjoj noći Beograda. 

Podeli sa prijateljima


processing...