Beogradski sajam automobila 2022

Čekanju je konačno kraj, jer nakon dve godine pauze auto šou u halama Beogradskog sajma je ponovo tu!

Beogradski sajam automobila 2022

Svi ljubitelji automobila navikli su da svake godine hale Beogradskog sajma budu prepune brojnih noviteta na dva i četiri točka, jer se jednom godišnje naizmenično održava jedna od dve popularne manifestacije – Međunarodni sajam automobila i BG CAR.

Međutim, zbog globalne COVID 19 pandemije ova i slične manifestacije nažalost su bile otkazane. Ali, baš kao što smo optimistično sve ovo vreme tvrdili, ovome je jednom morao da dođe kraj. Možda korona virus nije nestao u potpunosti, ali se život definitivno vratio u normalu. Jeste da je ta normala pomalo drugačija i da je većina ljudi i dalje oprezna, život je nastavio tamo gde je u martu 2020. godine stao.

Tako se ove godine u prostorijama Beogradskog sajma pod nazivom DDOR ECO BG CAR SHOW 07 u periodu od 12. do 15. maja konačno održava sajam automobila gde će većina najvećih svetskih proizvođača automobila, njihovi distributeri i uvoznici predstaviti svoje najnovije modele, opremu i trendove koji će sasvim sigurno privući pažnju svakog ljubitelja četvorotočkaša. Zajedno sa sajmom automobila u isto vreme i na istom mestu biće održan 14. Međunarodni sajam motocikala “Motopešn”.

I pored toga što se ovogodišnji sajam održava u uslovima smanjene prodaje zbog nedostatka novih vozila na tržištu prouzrokovanog nedostatkom i još uvek smanjenom proizvodnjom elektronskih sklopova, do sada su učešće na ovogodišnjoj manifestaciji potvrdili brendovi Škoda, Tojota, Reno Nisan, Suzuki, Isuzu, Ford, Citroen, Hjundai, Volvo, Kia, Mazda, Jaguar i Land Rover.

Auto-magazin-BG-Car-Show-Motopassion-1

Kao i drugi događaji ovog tipa, sajam automobila nije namenjen samo potencijalnim kupcima i posmatračima koji uživaju da budu u toku sa najnovijim dešavanjima u automobilskoj industriji, već i svima onima čiji je biznis na bilo koji način u vezi sa transportom. Razmena informacija, ostvarivanje važnih kontakata, praćenje trendova uvek su pravi razlozi organizovanja ovakvih i sličnih događaja.

Poseban osvrt prisutnih izlagača na ovogodišnjoj manifestaciji svakako će biti na razvoju električnih vozila, hibrida, kao i drugih ekološki prihvatljivih tehnologija koje imaju potencijal da dugoročno smanje negativan uticaj saobraćaja na životnu sredinu.

Na kraju, ali nikako ne manje važno, ne treba zaboraviti ni uvek atraktivne hostese koje su, na radost brojnih ljubitelja četvorotočkaša, obavezan pratilac lepih i snažnih automobila na ovakvim manifestacijama. Izbor najlepše hostese uvek privlači veliku pažnju, sličnu onoj koju privlače i izložbeni primerci automobila i motocikala.

Novi apartmani predlažu da se predlažu da svakako iskoristite priliku i uživate u voljenoj manifestaciji i to nakon dvogodišnje pauze. Ukoliko niste iz Beograda predlažemo da obezbedite udoban i povoljan smeštaj koji će vam svakako biti potreban nakon celodnevnog lutanja halama Beogradskog sajma. Ovaj put iz ponude izdvajamo ekskluzivni smeštajni kapacitet. U pitanju je Apartman Jakuzzi Splav, splav u neposrednoj blizini Sajma koji će svojim ekskluzivnim sadržajem učiniti da se maksimalno odmorite, dok će žubor reke Save, ali i mlaznica vrhunskog “đakuzija” učiniti da se maksimalno relaksirate.

Rezervišite na vreme ovaj jedinstven smeštajni kapacitet i uživajte u čarima Beograda iz jedne malo drugačije perspektive. 

Podeli sa prijateljima


processing...