Beogradski sajam turizma 2019

41. po redu Sajam turizma u Beogradu održaće se od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu na kome će učestvovati više od 400 izlagača iz 22 zemlje.

Beogradski sajam turizma 2019

Ukoliko ste se ikada pitali kada i gde je pravo vreme da se po najpovoljnijim cenama kupe aranžmani za letovanje, odgovor je u februaru, na sajmu turizma u Beogradu. Tada se pod sedam kupola beogradskog sajma okupljaju najzvučnija imena srpskih tur operatera i po dosta povoljnijim cenama nude svoje aranžmane za predstojeće leto. U tom periodu, sa tzv. “first minute” ponudama građani ne samo da prolaze jeftinije, već neuporedivo lakše mogu da biraju termine, ali i smeštaj koji su inače, kada ih tražimo početkom sezone, uvek rasprodati i zbog kojih se često pitamo “Kad pre ga uzeše?”, ne znajući da su ti aranžmani u stvari već rasprodati u februaru.

Naravno, u ponudi brojnih izlagača na Sajmu turizma ne nalaze se samo aranžmani za predstojeće leto, već su u ponudi i zimovanja, daleke i egzotične destinacije, ture po gradovima Evrope, banjski turizam, ali i turizam u Srbiji.

Zemlja partner 41. Sajma turizma 2019 u Beogradu je Bugarska, zemlja koja zbog svojih geografskih karakteristika nudi mogućnosti za zabavu i odmor tokom cele godine.

Međutim, na Beogradskom Sajmu u ova četiri dana dešava se svašta. Pod kupolama sajma neće se samo videti brojni štandovi prepuni “first minute” ponuda raznih turističkih agencija i domaćih i stranih tur operatera. Naprotiv! U isto vreme se održavaju 4 SAJAMSKE MANIFESTACIJE koje će posetioci sa samo jednom ulaznicom moći da posete. Osim Sajma turizma održavaju se i Sajam HORECA opreme, Sajam suvenira, ali i10. Međunarodni sajam vina BeoWine, manifestacija koja je oduvek beležila fantastične rezultate posete i za koju je oduvek vladalo veliko interesovanje, i posetilaca i izlagača. Tako je ove godine svoje učešće na BeoWine sajmu prijavilo oko 50 izlagača i 100 suizlagača iz Srbije, Bugarske, Turske, Poljske, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske, Poljske, Italije, a očekuju se potvrde iz Austrije, Portugalije i Španije.

Ukoliko ste zbog poslovnih, ili privatnih razloga zainteresovani da posetite Sajam, ili možda samo želite da uživate u najboljim vinima sa svih strana sveta, predlažemo vam da u ovom periodu nikako ne propustite odlazak pod kupole Beogradskog Sajma. Za vreme svog boravka Novi apartmani vam predlažu da odaberete smeštaj na lokaciji Banovo brdo, koji zbog svoje pozicije i blizine Beogradskog sajma predstavlja idealnu adresu za sve posetioce jedne od četiri manifestacije. Međutim, svakako pogledajte i druge brojne smeštajne kapacitete u ponudi Novih apartmana i na vreme odaberite baš onaj smeštaj koji vam najviše odgovara. 

Podeli sa prijateljima


processing...