Beogradski sajam turizma 2022

Nakon odlaganja i drugih problema prouzrokovanim epidemiološkom situacijom u Beogradu će se ipak održati 43. Međunarodni sajam turizma.

Beogradski sajam turizma 2022

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi nakon pauze, brojnih problema i odlaganja konačno će ponovo biti održana. Tako će se u Beogradu po 43. put od 24. do 27. marta održati Međunarodni sajam turizma.

Akcenat ovogodišnjeg sajma turizma biće primarno na oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociji trendova i brojnih inovacija koje će oblikovati budućnost globalne, pa i lokalne turističke industrije.

Kako što je to oduvek bila praksa, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, sa ciljem ostvarivanja poslovnih kontakta i stvaranja atmosfere i ambijenta pogodnog za spajanje ponude i potražnje.

Ovogodišnji Sajam turizma predstavlja i svojevrsnu ekstenziju promocije turizma Srbije na Svetskoj izložbi „EXPO 2020 Dubai“ koja se nakon dvogodišnjeg odlaganja konačno održava u ovom Emiratu. Akcenat je svakako na činjenici da je Srbija kao turistička destinacija nastavila sa svojim ubrzanim razvojem, ulaganjem u infrastrukturu, velikim privatnim investicijama u hotelsku industriju u gradskim, banjskim i planinskim centrima, kao i manjim privatnim investicijama u seoskom turizmu.

Međutim, tokom ova 4 dana na Beogradskom Sajmu održavaju se još dve podjednako interesantne manifestacije. U pitanju su 17. Međunarodni sajam HORECA opreme, i 12. Međunarodni sajam vina BeoWine, manifestacije koje su svih ovih godina beležile fantastične rezultate i za koju je oduvek vladalo veliko interesovanje, kako posetilaca, tako i izlagača. Sajam HORECA opreme održaće se od 24. do 27. marta, dok će se BeoWine održati od 25. do 26. marta 2022. godine pod kupolama Beogradskog sajma.

Ukoliko ste zbog poslovnih, ili privatnih razloga zainteresovani da posetite Sajam, ili možda samo želite da uživate u najboljim vinima i rakijama dostupnim na našem tržištu, predlažemo vam da svakako zavirite pod kupole Beogradskog sajma. Ukoliko niste iz Beograda, za vreme svog boravka portal Novi apartmani predlaže vam da odaberete smeštaj na nekoj od centralnih lokacija u Beogradu sa dobrom povezanošću sa Sajmom.

Međutim, veoma praktično rešenje jeste i to da svoj boravak planirate u nekom od smeštajnih kapaciteta lociranih na lokaciji Banovo brdo , živopisnom kraju srpske prestonice i lokaciji koja je zbog svoje pozicije i blizine Beogradskog sajma možda i idealna adresa za sve posetioce jedne od ove tri manifestacije. Svakako pogledajte i brojne druge smeštajne kapacitete u ponudi Novih apartmana i odlučite se baš onaj smeštaj koji vam najviše odgovara, a po vrlo popularnoj ceni. 

Podeli sa prijateljima


processing...