Bespogovorna autentičnost - Hand made festival

Dorćol Platz, jedan od najposećenijih beogradskih modernih prostora, nastavlja sa održavanjem sve popularnije manifestacije pod nazivom “Hand Made” festival.

Bespogovorna autentičnost - Hand made festival

U subotu 23. septembra, od 11 do 19 časova, u prostoru Dorćol Platz, po šesti put za redom održaće se, sada već tradicionalni, Hand Made festival.

Hand Made festival je manifestacija namenjena svim kreativnim stvaraocima, proizvođačima predmeta od najrazličitijih materijala kroz upotrebu, ponekada i neočekivanih tehnika i alata. Ovaj festival takođe predstavlja i mesto na kome kreativni i vešti proizvođači svoje rukotvorine mogu da ponude na prodaju brojnim zainteresovanim građanima umornih od kupovine dosadnih, konfekcijskih predmeta, beograđana sa malo drugačijim pogledom na svet. Pored svega navedenog, festival predstavlja i mesto na kome zainteresovani posetioci imaju mogućnost i edukacije kroz učešće na različitim radionicama čiji je primarni cilj da svoje polaznike podsete šta sve sami mogu da stvore i time nekome pričine zadovoljstvo, ili možda otvore mogućnost za pokretanje novih poslovnih poduhvata.

Ova manifestacija održava se u Dorćol Platzu, takođe veoma autentičnom objektu, lokaciji koja je postala sinonim za kreativne i moderne tendencije Beograda, a čiji kvalitet je prepoznat i od strane brojnih inostranih turista kojima ona sve češće predstavlja nezaobilaznu tačku za obilazak prilikom njihovog boravka u Beogradu.
Dorćol Platz je multifunkcionalni prostor u Beogradu i nalazi se u prostoru restauiranog hangara starog preduzeća „Minel-transport“, gde zajedno sa dvorištem obuhvata površinu od oko 1600 kvm. Obnovljen je sa osnovnim ciljem da zadrži industrijsko nasleđe Donjeg Dorćola i udahne mu novi život otvorenom kapijom za sve kreativne ljude naše planete.

Sajt noviapartmani.com sadrži veliki broj različitih smeštajnih kapaciteta koji će u zavisnosti od želja, potreba, kao i budžeta svakom gostu pružiti maksimum i ispuniti njegova očekivanja. Ukoliko planirate da prilikom svog boravka u Beogradu posetite ovaj neobični festival, ili jednostavno predstavljate onu kreativnu dušu koja će u Dorćol Platzu uživati prilikom svake posete, predlažemo vam da na našem sajtu pogledajte sekciju apartmani Dorćol i odaberite jedan od smeštaja baš po vašoj meri. A kada dođe taj trenutak da morate da napustite naš grad, ne zaboravite da skoknete do Dorćol Platza i za vaše najdraže odaberete neki simboličan, ali autentičan poklon koji će vas, sigurni smo, zauvek podsećati, a nadamo se i vratiti u naš voljeni grad.

Podeli sa prijateljima


processing...