Biće i Belgrade Music Week festivala

Treći po redu Belgrade Music Week festival održaće se u Beogradu od 26. do 29. avgusta na Ušću.

Biće i Belgrade Music Week festivala

Još jedan veliki muzički festival dobio je svoj ovogodišnji termin. U pitanju je čuveni Belgrade Music Week, čuveni festival popularne muzike koji će ove godine biti održan neposredno nakon Belgrade Beer Fest festivala, u periodu od 26. do 29. avgusta na Ušću.

Po najavama organizatora, treće po redu izdanje Belgrade Music Week-a okupiće više od 20 najvećih regionalnih zvezda pop, narodne i trep muzike.

Inače, Belgrade Music Week je letnje, beogradsko izdanje festivala popularne muzike koji se već godinama održava na planini Kopaonik.  Zajedno sa Belgrade Beer Festom, Belgrade Music Week čini Cloud festivalsku platformu, koja je 2019. godine na Ušću okupila skoro 1.000.000 ljudi i postala jedan od najuspešnijih muzičkih i turističkih manifestacija kako Beograda, tako i Srbije. Poslednji put pre pjave korona virusa na ovom festivalu nastupale su najveće domaće i regionalne zvezde popularne muzike. Jelena Rozga, Toni Cetinski, Dragana Mirković, Dženan Lončarević, Lepa Brena, Aca Lukas, Darko Lazić, Hari Mata Hari, Sara Jo, Buba Corelli i Jala Brat i Coby samo su neka od zvučnih imena koja su te, sada već davne 2019. godine zabavljale brjne posetioce ove besplatne festivalske manifestacije koja je generisala i veliku posetu gostiju iz regiona.

Sigurni smo da će i ovogodišnja lista izvođača delovati podjednako impozantno, čak i više!

Više informacija o programu i izvođačima saznaćemo u danima koji su pred nama, a o čemu ćemo imati prilike da se informišemo posredstvom medija. Nadamo se da će epidemiološka situacija ostati pozitivna i da se neće ponovo dogoditi neka nepredviđena situacija koja bi mogla ponovo osujetiti održavanje ovog festivala.

Ukoliko planirate da posetite Belgrade Music Week festival Novi apartmani vas pozivaju da na vreme rezervišete komforan i povoljan smeštaj, a to ćete uraditi veoma lako. Jednostavno, posetite web stranice https://noviapartmani.com i u sekciji Novi Beograd odaberite apartman koji je ne samo po vašoj meri, već koji se i nalazi u neposrednoj blizini Ušća.

Vratimo se u normalu i uživajmo u muzici i druženju na odgovoran način. 

Podeli sa prijateljima


processing...