Bitefartcafe letnja pozornica

Letnja pozornica kultnog mesta Beograda i ovog leta pruži će brojne kvalitetne koncertne aktivnosti u kojima će ljubitelji dobrog zvuka uživati.

Bitefartcafe letnja pozornica

Bitefartcafe Summer Stage jedan je od najstarijih klubova namenjenih živim svirkama, poznat po brojnim gostovanjima domaćih, regionalnih i svetskih bendova i muzičkih imena smeštenom u interesantnom, intrigantnom i nesumnjivo najlepšem delu Beograda – Kalemegdanu. Letnja pozornica Bitefartcafe skrivena je među zidovima Kalemegdanske tvrđave u blizini Teniskih terena Partizan na Malom Kalemegdanu.

Ovog leta će se na ovoj pozornici održati brojni koncerti i dešavanja vredni pažnje kako beogradske publike tako i gostiju koji dolaze sa strane. Pored čuvenog Massima Savića čiji smo dolazak sa radošću već najavljivali za 27. jun, u ovom mesecu nastupiće još i Vasil Hadžimanov Bend 25. juna dok su za juli mesec najavljeni bendovi Negative i Letu Štuke.

Muzički rok sastav Negativ, oformljen je još 1999. godine i nakon singla „Ja bih te sanjala“ i brojni koncerata Negativ je već tokom prvih par godina rada stekao priličnu popularnost i to zahvaljujuć energiji, kvalitetnim numerama kao i vokalu Ivane Peters. Ovim koncertom bend nastavlja turneja kojom obeležava dvadeset godina postojanja, a organizatori očekuju da se ponovi energija i kvalitet svirke održane u decembru mesecu.

SRT_0214

Iako nastao 1986. godine sarajevski bend Letu Štuke, svoj prvi album pod istim nazivom izdao je tek 2005. godine i sa njim stekao veliku popularnost. Osim ovog, izdali su još tri albuma, od kojih je poslednji objavljen tek 2018. godine pod nazivom „Topla voda“. Uprkos tome što su tokom svih ovih godina izdali samo četiri zvanična albuma, i imali više pauza u radu, ovaj bend ima veliku popularnost i obožavatelje u čitavom regionu i to zahvaljujući dubokoj i istinitoj muzici i pre svega frontmenu i autoru pesama Dinu Šaranu.

I pored kišovitog i prohladnog početka ovog leta, definitivno se može reći da je beogradska publika spremna da dočeka i isprati koncerte i dešavanja koji su već zakazana, ili će tek biti zakazani za nastupajući period. Čuveni Bitefartcafe svakako će, i pored svih problema, doprineti da ovo leto bude obogaćeno sa vrelim koncertima i vrhunskom zabavom.

Ukoliko planirate da ovo leto posetite Beograd iz čiste zabave, a ljubitelj ste dobrog zvuka i kvalitetnih koncerata, predlažemo vam da svakako posetite letnju pozornicu čuvenog Bitefartcafe-a. Sigurni smo da ćete uživati u divnim zvucima i prelepoj atmosferi smeštenoj u sred drevne tvrđave Kalemegdan. Uživaćete i u svom luksuznom, a veoma povoljnom smeštaju ukoliko posetite internet strane www.noviapartmani.com i u sekciji Strogi centar odaberete pronađite apartman po vašoj meri. S obzirom na lokaciju i blizinu Kalemegdana, ovaj put vam predlažemo apartman Knez, udoban i u centru svih zbivanja Beograda! 

Podeli sa prijateljima


processing...