Bliži nam se novi beogradski Beer Fest

Najveći festival piva u jugoistočnoj Evropi i ove godine biće održan u junskom terminu na dobro poznatoj lokaciji na Novom Beogradu.

Bliži nam se novi beogradski Beer Fest

Belgrade Beer Fest, jedan od najvećih evropskih festivala piva (a definitivno najveći festival piva u jugoistočnoj Evropi) po 21. put održaće se u prestonici Srbije. Kao i svih ovih godina iza nas, ove godine će se ovaj festival takođe održati na Ušću, popularnoj beogradskoj lokaciji koja će biti potpuno spremna da ugosti brojne domaće i strane ljubitelje dobrog piva i zvuka. Ovogodišnji Beerfest održaće se se od 20. do 23. juna!

Na ovogodišnjem Beer fest-u posetioci će biti u prilici da uživaju u više od 300 vrsta piva, ali i u deset uzbudljivih festivalskih zona na kojima će biti pregršt zabave i aktivnosti.
Kao i uvek, posebna pažnja poklanja se „line up-u“ festivala. Tako će na Belgrade Beer Fest 2025. nastupiti brojne muzičke zvezde i legende, baš kao što je bio slučaj svoh ovih decenija koje su iza ovog festivala. Pored legendarnih domaćih izvođača, na festivalu će nastupiti i svetske zvezde alternativne scene zbog kojih će se svim ljubiteljima muzike svakako isplatiti da dođu na ovogodišnji spektakl na Ušću.

Organizatori celokupnu listu muzičkih zvezda koje će nastupati i dalje drže u tajnosti, ali su lagano počeli da najavljuju pojedine učesnike. Za sada je široj javnosti poznato da će na ovogodišnjem BBF-u nastupati Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Goblini, S.A.R.S., SMAK+ i Sunshine! Ostali brojni učesnici festivala biće objavljeni u danima koji su pred nama putem sredstava javnog informisanja, kao i na web stranicama organizatora.

Ovogodišnji Beer Fest nastavlja sa praksom uvedenom prošle godine, tako da ulaz na festival više nije besplatan. Ulaznice za Beer Fest već su u prodaji, a njihova cena kreće se od 690 dinara za dnevnu kartu, 1.990 dinara za VIP kartu, 1.990 dinara za paket dnevnih ulaznica i 5.990 za VIP paket za sve festivalske dane.

Ukoliko ste ljubitelj piva i dobre muzike, a planirate da za vreme trajanja festivala posetite srpsku prestonicu, svakako posetite ovogodišnji Belgrade Beer Fest, manifestaciju koja od 2003. godine na neskrivenu radost brojnih pivopija širom regije kontinuirano raste i razvija se.
Ukoliko zbog Beer Festa dolazite u Beograd predlažemo vam da prethodno posetite web stranice Novih Apartmana i u sekciji Novi Beograd potražite i odaberete jedan od brojnih smeštajnih kapaciteta u neposrednoj blizini lokacije održavanja festivala i tako veoma komforno u potpunosti eliminišete potrebu za transportom. U tom slučaju, preostaće vam jedino da se laganom šetnjom prošetate do Ušća i da se prepustite uživanju u izobilju vrhunskog piva svih vrsta i kvalitetnoj alternativnoj muzici koja oduvek predstavlja idealan, čak i neraskidiv deo „pivskog hedonizma“.

Prepustite se čarima letnjih beogradskih noći! Uživajte u 21. Belgrade Beer Fest-u! 

Podeli sa prijateljima


processing...