Briga o zdravlju i lepoti na Beogradskom Sajmu

Briga o zdravom i lepom izgledu sve više je u prvom planu, ne samo lepšeg pola, već i onog snažnijeg koji takođe izgledu poklanja ogromnu pažnju.

Briga o zdravlju i lepoti na Beogradskom Sajmu

Beogradski sajam i ove jeseni predstavlja nekoliko događaja posebno osmišljenih za one koji brinu o zdravlju i lepom izgledu. Sajam fitnesa – BELFIS, Sajam medicine i stomatologije – MEDIDENT, kao i Sajam kozmetike – DODIR PARIZA održaće se tokom meseca oktobra u halama Beogradskog sajma na već dobro poznatoj lokaciji.

BELFIS je događaj koji je nastao po ugledu na neke od najvećih sajmova iz oblasti fitnesa i zdravlja u svetu. Belfis okuplja značajne učesnike tržišta fitnesa, velnesa i zdravlja i predstavlja jedinstveni događaj u čitavom regionu. Pored najvećih izlagača kao što su proizvođači i distributeri sportske opreme, tu su i proizvođači različitih sportskih rekvizita i sprava za vežbanje, suplemenata. Ovom prilikom na sajmu se okupljaju instruktori, prezenteri, farmaceuti, škole sporta namenjene deci, fakulteti i međunarodne organizacije iz ove oblasti. Svi posetioci moći će da probaju sprave, vežbaju, provere zdravlje, učestvuju u radionicama isprate predavanja i ostale sadržaje iz bogatog programa ovog jedinstvenog događaja. Belfis će se održati u Hali 3 Beogradskog sajma u periodu od 4. do 6. oktobra 2019. godine.

Sajam medicine i stomatologije – MEDIDENT održaće se od 10. do 12. oktobra 2019. godine u Hali 4 Beogradskog sajma. Ovo je 44. po redu izdanje ove manifestacije koja je ujedno i najveća i najstarija manifestacija ove vrste u regionu. Medicinska, stomatološka i laboratorijska oprema, instrumenti i sredstva koja se koriste za rad, kao i usluge iz ovih oblasti ali i farmaceutski proizvodi biće izloženi tokom sva tri dana ovog značajnog događaja. Međutim, značaj sajmova ne ogleda se samo u predstavljanju i prodaji proizvoda i usluga, kao i promotivnim ponudama, već sigurno i u brojnim susretima, razmeni iskustava i edukaciji koja su neodvojivi deo ovakvih manifestacija i vrlo važan deo razvoja mnogih značajnih oblasti privrede.

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja - „Dodir Pariza“ posle uspešno održanog prolećnog najavljuje i svoje jesenje izdanje. Ovo je najveći događaj iz ove oblasti u regionu i na Beogradskom sajmu se održava dva puta godišnje. Tom prilikom okupljaju se pre svega proizvođači i distributeri kozmetičkih proizvoda, kako domaći tako i strani izlagači i predstavnici najpoznatijih svetskih brendova. Sajam je posvećen pravilnoj nezi tela, kože, kose, kao i fitnesu, rekreaciji, pravilnoj ishrani i zdravom načinu života. Pored najsavremenije opreme i aparata iz ovih oblasti, preparata za negu kože i kose i ostalih proizvoda, posetioci sajma moći će da dobiju i savete stručnjaka kao i da probaju i proizvode kupe po promotivnim cenama. Sajam se održava 12. i 13. oktobra 2019. godine.

Ukoliko planirate dolazak, ili učešće u jednoj od ovih manifestacija predlažemo da na vreme obezbedite povoljan i veoma udoban smeštaj. Lokacija održavanja ovih manifestacija takva je da jednostavno nećete pogrešiti sa odabirom lokacije vašeg smeštaja. Mi predlažemo da posetite portal Novih Apartmana i da u sekciji Banovo brdo odaberete jedan od povoljnih i veoma udobnih smeštaja. Svi apartmani su u neposrednoj blizini brojnih sportskih terena i lokaliteta, pa će svojim aktivnim gostima pružiti brojne mogućnosti treninga i uživanja u prirodi.

Podeli sa prijateljima


processing...