Bryan Adams 2019

Čuveni kanadski muzičar Bryan Adams nastupiće u Štark Areni u Beogradu 10. novembra 2019. godine u okviru svoje turneje pod nazivom Shine A Light.

Bryan Adams 2019

U okviru turneje „Shine A Light“ kojom promoviše istoimeni album izdat ove godine ovaj popularni kanadski muzičar, nastupiće u Beogradu 10. novembra 2019. Svi se sećamo hita iz devedesetih „Everything I Do I Do It For You“ kada su mnogi po prvi put čuli za Bryana Adamsa. Međutim, Adams je svoju karijeru započeo dosta ranije, kada je kao petnaestogodišnjak pevao po pabovima sa lokalnim bendovima. Rođen je i odrastao u Kanadi, ali je deo detinjstva proveo i putujući po Evropi sa svojim roditeljima. Rano je počeo da se bavi muzikom i tako je ostalo do danas.

Tokom osamdesetih godina izdao je nekoliko albuma od kojih je najvažniji „Cuts Like A Knife“ koji ga je doveo na najpopularnije muzičke liste. Njegovi najveći hitovi nastali su tokom devedesetih godina i definitivno ga učinili svetskom zvezdom i najpopularnijim kanadskim pevačem koji se probio širom sveta. Jedna od omiljenih i rado slušanih pesama je svakako i „Have You Ever Really Loved A Woman“.

Muzičar, tekstopisac, gitarista i pevač upečatljivog glasa nastupao je sa brojnim drugim svetskim zvezdama, snimao je numere u saradnji sa drugim muzičarima, a veoma uspešno i muziku za film. Možda je najpoznatija pesma za film „Tri musketara“ nastala i snimljena u saradnji sa Rod Stewartom i Stingom. Pesma se zove „All For Love“. Ovaj talentovani muzičar nije poznat samo po odličnim pesmama, već je svoju karijeru znatno proširio uspešno se baveći fotografijom, a takođe je poznat i kao aktivista i humanitarac.

bryan-adams-beograd-2019

Na ovogodišnjoj turneji Bryan Adams promoviše svoj novi album, pa će se beogradska publika svakako pobliže upoznati sa novijim pesmama ovog muzičara, ali će to ujedno biti prilika i da se uživo čuju neki od njegovih najvećih hitova.

Kao veliki poklonici muzike, mi sa Novih apartmana svakako ćemo prisustvovati koncertu ovog velikog muzičara i u glas sa celom arenom pevati nezaboravne hitove ovog izvođača.
To predlažemo i vama, a ukoliko niste iz Beograda, predlažemo vam da na vreme rezervišete smeštaj u jednom od brojnih udobnih stanova u blizini mesta održavanja koncerta.

Zato, posetite našu sekciju izdvojenih apartmana na Novom Beogradu, odaberite smeštaj koji vam najviše odgovara i spremite se da uživate, kako u udobnom apartmanu, često opremljenim i sa hidromasažnom kadom, a potom i u, sigurni smo, nezaboravnom koncertu čuvenog Brayan Adamsa. 

Podeli sa prijateljima


processing...