Crvena jabuka ponovo u Beogradu

Crvena jabuka, jedan od najpoznatijih bendova Ex-Yu pop-rok scene na radost brojnih obožavalaca ponovo će nastupiti u Beogradu.

Crvena jabuka ponovo u Beogradu

Žera, jedan od najpoznatijih kant autora Balkana, ali ujedno i nepopravljivi romantik, simbolično će na Dan žena održati još jedan beogradski koncert.
Koncert pod nazivom „Tamo gde ljubav počinje“, biće održan u MTS dvorani u sredu, 8. marta 2023. od 20.00.

Crvena jabuka, legendarni bosanski pop-rok sastav predvođen Draženom Žerićem Žerom, svim generacijama prepoznatljivim vokalom balkanske pop-rok scene, beogradskoj će publici, ovaj put u elektrik rokenrol maniru, odsvirati baš sve hitove koji su poznati baš svima! Tako će se još jednom u MTS dvorani oriti hitovi poput „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“, „Bježi kišo s prozora“, „Dirlija“.

Podsetimo, prvi nastup u MTS dvorani Crvena jabuka imala je 2018, a potom i 2020. i 2021. godine, a članovi ovog legendarnog benda podjednako se raduju susretu sa beogradskom publiko, baš kao što se i ona raduje Cevnoj jabuci.

Crvena jabuka nastala je 1985. godine, pa je tako danas jedan od najdugovečnijih rok bendova na ovim prostorima. Ovaj legendarni bend iza sebe ima više od 200 pesama, među kojima su numere sa poslednja dva albuma Tvrđava i najnovijeg, Neka nova jutra.

Bend je pred oduševljenom beogradskom publikom svirao 8. i 9. marta 2021. godine i to dva uzastopna koncerta, a utisci fanova i danas se prepričavaju.

Ukoliko ste ljubitelj Crvene jabuke i poklonik lika i dela Žere, ovaj koncert jednostavno morate da posetite. Ujedno je to idealna prilika da upravo za Dan žena izvedete svoju lepšu polovinu na koncert gde su pesme na kojima je većina nas odrastala i koje ćemo sasvim sigurno obožavati ponovo da čujemo.

Mi sa Novih apartmana svakako ćemo posetiti ovaj spektakl, a za sve one koji planiraju da u Beograd svrate upravo zbog ovog koncerta predlažemo da na vreme rezervišu komforan apartman po najpovoljnijoj ceni. Posetite naš portal i u sekciji apartmana Strogi centar odaberite smeštaj koji ispunjava sve vaše potrebe i želje i potpuno se prepustite čarima Beograda, kao i Žerinog vanvremenskog muzičkog opusa. 

Podeli sa prijateljima


processing...