Doček Nove godine 2018. u Beogradu

Beograd je već duži niz godina postao jedna od najpoželjnijih destinacija za uživanje u novogodišnjim praznicima, što svojim programom i ove godine to potvrđuje.

Doček Nove godine 2018. u Beogradu

Balkanska prestonica zabave ponovo je postaje Meka svim ljubiteljima dobrog provoda jer dolazi baš onaj period godine, period kada provod postaje imperativ! Tako je, velikom brzinom približava nam se novogodišnje ludilo.

Beograd ne bi bio to što jeste da nije na vreme pripremio fantastičan program i spektakularnu ponudu za svoje sugrađane, kao i za sve veći broj veselih gostiju, a sa ciljem da ponovo za barem jedan stepen podigne granicu ludog dočeka Nove godine.

Prestonički klubovi, splavovi, restorani, hoteli, kao i bezbrojni kafići, svaki na svoj način, spremaju se za predstojeće najluđe veče čime omogućuju veliki izbor u zavisnosti od individualnih želja i mogućnosti. Tako će svi Beograđani, kao i njegovi gosti, imati mogućnost da se opredele da najluđu noć provedu na nekoj ekstravagantnoj i luksuznoj prestoničkih žurci, ili možda u jednom od brojnih klubova, pa sve do autentičnog beogradskog kafića u kome vlada srdačna i opuštena atmosfera.

Pored ovoga, svi Beograđani kao i veseli gosti ovoga grada imaju mogućnost da najluđu noć proveduupravo na trgovima i ulicama ovoga grada, gde se tradicionalno organizuju najluđe novogodišnje žurke sa veoma bogatim zabavnim programom. Pri tom, s obzirom na veliko interesovanje i sve veći značaj Beograda na turističkoj mapi Evrope, uprava grada odlučila se organizaciju “novogodišnje nedelje” – sedam dana potpuno besplatne zabave na različitim lokacijama u gradu.
Tako će ovogodišnja novogodišnja žurka trajati skoro bez prekida nedelju dana. Već od 25. decembra počeće koncerti na Trgu republike i trajaće sve do 28. decembra. Na bini će nastupati različiti hip-hop bendovi, di-džejevi, rock & pop bendovi… 29. decembra program će se preseliti na Sava promenadu gde će nastupati bendovi „Ortodoks Kelts” i „Ničim izazvan”, dok će na zagrevanju pred doček, pretposlednjeg dana 2017. ispred Doma Narodne skupštine nastupiti „Zana”, „Van Gog” i Željko Samardžić. Ljubitelji klasične muzike i džeza moći će da uživaju u besplatnom koncertu u Sava centru.
Sama novogodišnja noć ovoga puta rezervisana je za „Balkaniku”, „Riblju čorbu” i Acu Lukasa.

Bilo da planirate da ovogodišnju najluđu noć provedete u nekom od mnogobrojnih prestoničkih klubova, restorana, hotela, splavova, kafića, ili možda na nekom od beogradskih trgova i ulica gde se tradicionalno u organizaciji Skupštine grada održava veoma bogat, a pre svega kvalitetan zabavni program, na sajtu Novih apartmana pogledajte ponudu prestoničkih apartmana i opredelite se za neki koji je baš po vašem ukusu. S obzirom na ogromno interesovanje i veliki broj gostiju iz inostranstva, savetujemo vam da svoju rezervaciju izvršite u što kraćem roku i zato odmah pogledajte rubrike Strogi centar i Centar i opredelite se za odgovarajući smeštaj.

Pozovite Nove apartmane i obezbedite savršen smeštaj za najluđi doček Nove godine ikada! 

Podeli sa prijateljima


processing...