Dovoljno je reći Čola

Još jedna legenda učiniće da se sa radošću prisećamo ovogodišnjih muzičkih dešavanja u Beogradu, jer će se u Areni održati čak 4 koncerta za redom.

Dovoljno je reći Čola

Ko ne voli makar jednu pesmu Zdravka Čolića? To je pevač neverovatnog glasa i harizme, vrlo popularan i voljen među ženama. Nebrojeni su njegovi hitovi koji su se puštali na svim radio stanicama širom nekadašnje Jugoslavije. Njegova popularnost nikada se nije umanjila pa je Čola sasvim sigurno i danas jedna od najvećih zvezda na Balkanu. Na ovogodišnjoj turneji nazvanoj po poslednjem albumu „Ono malo sreće“ nastupio je i u Švedskoj, Nemačkoj, Austriji, Sloveniji... U okviru turneje zakazana su tri koncerta u Beogradu i to 29. i 30. novembra i 13. i 14. decembra Štark Areni . Neverovatna energija, nezaboravan provod, spektakl i odličan zvuk su, kao i uvek na njegovim koncertima, sasvim zagarantovani.

Rođen je 1951. u Sarajevu. Kao dečak zanimao se za sport, muziku i glumu. Svoj prvi muzički nastup imao je sa šesnaest godina na takmičenju amaterskog pevanja, a uspeh na ovom takmičenju je potvrdio njegov talenat za muziku kao odličan glas. Posle ovoga je počeo još aktivnije da se bavi muzikom i aktivno je učestvovao u nekoliko bendova. Studirao je ekonomiju u Sarajevu, ali je ujedno i snimao pesme. Uprkos svom „hobiju“ uspeo je da završi i fakultet. Pesmom „Sinoć nisi bila tu“, koja je i danas veliki hit, Zdravko je na neki način obeležio početak svoje karijere dobivši nagradu za interpretaciju na festivalu „Vaš šlager sezone“. Nastupi i nagrade su se nizali, a Zdravko je postajao sve poznatije i popularnije ime u svetu muzike tadašnje Jugoslavije. Snimao je albume, nastupao i osvajao publiku. Teško je izdvojiti njegove najveće hitove jer ih ima zaista mnogo. Neki od njih su: „April u Beogradu, „ Pusti, pusti modu“, „Stanica Podlugovi“, „Glavo luda“...

Zdravko Čolić danas živi i radi u Beogradu. Oženjen je Aleksandrom i ima dve kćeri. Svoj privatni život uspešno čuva od javnosti. Naravno i dalje voli sport, rado prati fudbal, a dobru formu održava redovnim vežbanjem, rekreativnim trčanjem i plivanjem.

Ukoliko planirate da prisustvujete (barem) jednom od ovih koncertnih hepeninga posetite na vreme našu sekciju izdvojenih apartmana na Novom Beogradu i odaberite smeštaj koji vam najviše odgovara. Nakon toga preostaće vam da se u potpunosti prepustite vanvremenskim hitovima ove istinske žive legende Balkana. 

Podeli sa prijateljima


processing...