Dva uzastopna beogradska koncerta benda Rammstein

Nakon rekordne rasprodaje prvog koncerta nemački industrial rock sastav Rammstein zakazao je i drugi koncert u Parku Ušće.

Dva uzastopna beogradska koncerta benda Rammstein

Nakon rekordno brze rasprodaje ulaznica koju zaista dugo nismo videli u Beogradu, kultni alternativni nemački bend Rammstein u Beogradu je zakazao još jedan koncert za redom. Tako će Beograđani i svi gosti srpske prestonice imati priliku da u Parku Ušće uživaju u ovom svojevrsnom muzičko-scenskom spektaklu 24. 25. maja 2024. godine.
Kada kažemo muzičko-scenski spektakl, to zaista i mislimo, jer je bend poznat po zaista impresivnoj bini, moćnoj pirotehnici i fantastičnoj audi-vizuelnoj opremi koja jedan inače sjajan koncert pretvara u pravi spektakl.

Za one koji to možda ne znaju, Rammstein je nemački alternativni industrial rock bend osnovan ne tako davno - 1994. godine, ali koji je vrlo brzo postao ikona svetskog muzičkog sveta jer svojom moćnom muzikom, kontroverznim nastupima i neverovatnom binom i pirotehnikom od jednog koncerta stvara spektakl koji se ne zaboravlja. Bend se sastoji od šest članova od kojih svako ponaosob doprinosi jedinstvenom zvuku i spektakularnom scenskom performansu. Bend je poznat po svom teškom, industrijskom zvuku koji podrazumeva jedinstven spoj metala i elektronike. Njihovi tekstovi, u većini slučajeva pisani su na nemačkom jeziku i često su vrlo provokativni i mračni. Njihove kultne pesme poput "Du Hast" i "Sonne" već odavno su postale himne svih fanova rock-a širom sveta.

Rammstein je često bio predmet kontroverzi zbog svojih tekstova i performansa. Neki su ih optuživali za promociju nasilja i kontroverznih tema, dok su drugi njihovu provokaciju videli kao umetnički izraz. Bend je često bio na meti cenzure i zabrana, što je, kao što to obično biva, samo doprinelo njihovoj globalnoj popularnosti. A kada govorimo o popularnosti, Rammstein ima jednu od najvernijih i najstrastvenijih baza fanova, poznatu pod imenom "Rammsteiners". Njihovi fanovi često se oblače u odeću sa simbolima benda i prate ih na turnejama širom sveta. Svojevrsna Rammstein subkultura postala okuplja brojne poklonike koji se u potpunosti identifikuju sa njihovom specifičnom muzikom i estetikom. Bend je objavio nekoliko albuma koji su postali globalni hitovi. Neki od njih uključuju "Sehnsucht", "Mutter" i "Liebe ist für alle da", ali i album "Rammstein" iz 2019. postigli su enormne globalne uspehe.

Ovo su sasvim sigurno i razlozi koji su učinili da koncerti budu tako brzo rasprodati i pored vrlo visokih cena karata.

Jer, ipak je u pitanju bend koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu muzike i koki svojim jedinstvenim zvukom, provokativnim tekstovima i nezaboravnim scenskim performansama privlači fanove različitih generacija i kultura. Bez obzira na kontroverze koje ih prate, Rammstein je i dalje ostao jedan od najuticajnijih i najcenjenijih bendova na svetskoj muzičkoj sceni. Njihova vatra i strast prema umetnosti i muzici nastavlja da gori i inspiriše ljude širom sveta.

Ukoliko ste jedan od "Rammsteiners" i planirate da dođete na jedan od beogradskih koncerata ekipa Novih apartmana predlaže vam da zbog očekivano velike potražnje na vreme odaberete adekvatan smeštaj u srpskoj prestonici. Kako bi ste bili u blizni mesta održavanja koncerata savetujemo da posetite naše web stranice i u sekciji Novi Beograd odaberite apartman koji je ne samo po vašoj meri, već i u neposrednoj blizini Ušća. Nemojte da vas zavara datum i da pomislite da ima vremena.

Rezervišite na vreme odgovarajući apartman i obezbedite odgovarajući smeštaj za koncert koji nikada nećete zaboraviti!

Vidimo se na Ušću! 

Podeli sa prijateljima


processing...