Eros Ramazzotti u Beogradu

U okviru svetske turneje kojom se promoviše prošlogodišnji album “Vita Ce N’è, veliki Eros Ramazzoti u Beogradu održaće veliki koncert.

Eros Ramazzotti u Beogradu

Eros Ramazzotti će ovog septembra posetiti Beograd!

Ovaj veliki koncert najavljen je za 24. septembar 2019. godine, a održaće se u Štark Areni, prostoru koji svojom veličinom i opremljenošću jedini može da primi veliki broj obožavateljki.
Koncert se odvija u sklopu njegove velike svetske turneje koju je započeo koncertom u Montovi i to na dan zaljubljenih što, složićete se, mnogo govori i o njegovoj muzici.

Predviđeno je da tokom ove svetske turneje Eros obiđe svih pet kontinenata i održi blizu 100 koncerata, a da na taj način promoviše i svoj album pod nazivom “Vita Ce N’è” koji je izdat tokom 2018. godine.

Eros Ramazzoti je ne samo italijanska već prava, a možda i jedna od najvećih svetskih zvezda popularne muzike današnjice. Kao odličan pevač, ali i autor svojih pesama proslavio se već na početku svoje karijere, dok je ovako posebnu popularnost stekao posle svog trećeg albuma kada je počeo da, osim na italijanskom jeziku, svoje pesme snima i na španskom.
Time je osvojio latinoameričku publiku, stekao veliku svetsku slavu, a to mu je donelo i prodaju velikog broja albuma. Snimao je i duete sa velikim zvezdama i nastupao sa najvećim svetskim imenima. Najznačajniji dueti urađeni su sa Pavarotijem, Džo Kokerom, Bočelijem, zatim sa Tinom Tarner, Šer, kao i sa Anastasijom.

Eros Ramazzotti je odličan autor, pevač i izvođač. Njegove pesme govore o ljubavi i prepune su pozitivnih emocija. Zbog ovoga je vrlo popularan među najširom publikom i omiljen među svojim slušaocima. Svaki koncert je spektakl koji se proživljava na vrlo emotivan način. Nije tajna da najveći deo njegove publike čine pripadnice lepšeg pola, ali vrlo rado ga slušaju i muškarci.

Na kraju, zapitajte se da li je prošao dan da u svom automobilu na putu do posla, ili na nekoj od pumpi za točenje goriva, ili bilom kom kafiću i restoranu, a da niste čuli barem jednu numeru ovog Italijana. Mi iz novih apartmana smo sasvim sigurni da je baš tako, ali to ne znači da nam je Eros dosadio. Naprotiv!

Ukoliko planirate da dolazite u Beograd kako bi ste prisustvovali ovom muzičkom spektaklu savetujemo vam da na vreme obezbedite smeštaj u blizini Štark Arene. U sekciji Novi Beograd potražite i rezervišite apartman koji je baš po vašoj meri. Momci, ukoliko želite da iznenadite svoje lepše polovine, predlažemo vam da, osim toga što je vodite na koncert njenog omiljenog muzičara, da joj obezbedite i boravak u nekom od brojnih luksuznih spa apartmana koji će vam pružiti ultimativne trenutke uživanja. 

Podeli sa prijateljima


processing...