Fešta za sve ljubitelje automobila i motora

Od 22. do 28. marta u Beogradu se održava 55. Međunarodni salon automobila, kao i Motopassion - Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme.

Fešta za sve ljubitelje automobila i motora

Jedna od najposećenijih regionalnih sajamskih manifestacija svakako je Međunarodni sajam automobila koja je se na Beogradskom sajmu ove godine održati po 55. U pitanju je onaj “pravi”, veliki sajam koji se u stvari u Beogradu održava tek svake druge godine, a zbog svih globalnih problema, u ovom formatu nije održavan još od 2019. godine.

To je ujedno i razlog zbog čega za ovom međunarodnom sajamskom manifestacijom vlada zaista veliko interesovanje.

Očekuje se učešće svih predstavnika automobilske industrije koji posluju na domaćem tržištu, počev od proizvođača, uvoznika i distributera dobro poznatih automobilskih brendova, pa sve do bankarskog i lizing sektora, te kompanija iz oblasti osiguranja koje će zainteresovanim posetiocima ponuditi atraktivne pakete svojih usluga.

Očekuje se da će svi prisutni svetski proizvođači automobila beogradskoj publici predstaviti najnovije modele, počev od modernih četvorotočkaša sa konvencijalnim pogonom na unutrašnje sagorevanje, preko unapređenih hibrida i sve prisutnijih električnih vozila koji postaju sve prisutniji, čak i na srpskim putevima.

IMG-91cf6f2ebff672a3f92415c33b2eb84b-V

Tradicionalno, uz Međunarodni sajam automobila biće održan i 15. po redu Motorpassion”, Međunarodni sajam motocikala na kome će biti predstavljen širok spektar svetskih moto brendova, uključujući brojne premijere i nove modele ATV vozila, kvadova, skutera i opreme za vozila i vozače.

Naravno, celokupan doživljaj uveličaće i čuvene hostese koje će svojim atraktivnim izgledom dodatno privlačiti pažnju brojnih posetilaca, pre svega muške populacije.

Naravno, biće održan i tradicionalni Izbor za mis Sajma, laskava titula kako za devojku, tako i za automobilski brend koji je predstavljala.

Ukoliko planirate boravak u Beogradu radi kupovine automobila, ili jednostavno samo želite da udovoljite svom čulu vida, pogledajte bogatu ponudu smeštajnih kapaciteta na sajtu Novih apartmana i osigurajte na vreme udoban i povoljan smeštaj koji će vam svakako biti potreban nakon celodnevnog lutanja nepreglednim halama Beogradskog sajma.

I još nešto. Savetujemo da se do Beogradskog sajma uputite taksijem, ili nekim drugim vidom javnog transporta, jer se vrlo lako može dogoditi da umesto na sajmu, vreme provedete u velikim gužvama i potrazi za parking mestom.

Podeli sa prijateljima


processing...