Massimo ponovo u Beogradu

Uvek voljeni i neponovljivi Massimo Savić ponovo će obradovati beogradsku publiku i svojim specifičnim vokalom ispuniti naša srca toplim emocijama.

Massimo ponovo u Beogradu

Hrvatski muzičar, upečatljivog glasa i harizme Massimo Savić ponovo nastupa u Beogradu. Pevač i kantautor koji je karijeru započeo kao član grupe Dorian Gray, a kasnije nastavio kao solo pevač i stvaralac, poznat je u regionu po svom setnom ali prodornom glasu, neobičnim interpretacijama i pojavom koja pleni.

Njegove obrade poznatih pesama rado se slušaju širom regiona te je Massimo čest gost mnogih festivala i koncertnih dvorana.

Iako se o njemu znalo još iz perioda kada je stvarao u okviru grupe Dorian Gray, u Srbiji je Massimo svoju najveću slavu stekao kao solo izvođač i to naročito nakon što je snimio svoj album Vještina 2004. godine. Na ovom albumu snimljeno je trinaest predivnih obrada ljubavnih pesama, već poznatih publici koje su u Masimovoj interpretaciji stekle novu popularnost. Iznova i iznova pesme sa ovog sjajno albuma puštaju se i sada na radio stanicama, dok ih publika željno očekuje na svim njegovim nastupima. „Bacila je sve niz rijeku“, „Libar“, „Sjaj u tami“, „Stine“ i „Tajna vještina“ neke su od ovih pesama koje je Massimo sam ili u duetu učinio bezvremenskim i neponovljivim. Naravno, tokom nastupajućih godina Massimo je nastavio da stvara i nastupa neumorno, dok ga je publika dočekivala sa velikom radošću i oduševljenjem. Još neki od odličnih solo albuma iz ovog perioda su i „Massimo“ i „Vještina 2“ na kojoj su takođe obrađene legendarne pesme „Da mogu“, „Kažu“, „Zagrli me“, „Mi nismo sami“ i druge.

Massimo-2

Koncert koji je najavljen za kraj juna biće održan na Kalemegdanu, jedinstvenom i prelepom mestu kojim se Beograd i Beograđani ponose. Tvrđava i park, istorija, priroda, prošlost i sadašnjost spojivi su na jednom ovakvom mestu koje će i koncert Massima Savića učiniti još zanimljivijim i privlačnijim za posetioce.
Koncert se održava u klubu Bitefartcafe Summer Stage 27. i 28. juna 2020.godine.

Novi apartmani predlažu vam da na vreme obezbedite svoje karte za ovaj, slobodno možemo reći, antologijski koncert, koji će nakon duge pauze obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu Beograda. Ukoliko niste iz Beograda, a želite da prisustvujete koncertu ovog antologijskog izvođača posetite sajt Novih apartmana i pronađite za sebe i svoje društvo luksuzan smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Predlažemo da u rubrici Strogi centar odaberete neki od luksuznih apartmana po veoma povoljnoj ceni i uživate u divnom koncertu i predivnom Beogradu! 

Podeli sa prijateljima


processing...