Najbolji provod je „Na Zidiću“

I ove godine, 11. put za redom nastavlja se tradicija besplatnih koncerata ispred Doma omladine u Beogradu.

Najbolji provod je „Na Zidiću“

Na platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine i ove godine, jedanaesti put za redom održava se nezaobilazni sastavni deo letnje muzičke ponude Beograda – „Koncerti na Zidiću“. postali su institucija za sebe, ali i jedan od omiljenih

Počev od 2013. manifestacija “Koncerti na zidiću” jedna je od omiljenih kulturnih programa Beograđana i brojnih gostiju koji tokom letnjih meseci posećuju prestonicu Srbije.

Do sada je „na zidiću“ nastupalo oko 300 bendova i izvođača iz zemlje i okruženja.

Tradicija se nastavlja i ove godine. Svakog petka od 20.00 Zidić ispred Doma omladine postaće mesto susreta, druženja i uživanja u dobrom zvuku. Ova specifična manifestacija otvorena je za muzičare svih žanrova, sa posebnim osvrtom na mlade bendove i autore i često predstavlja mesto na kome muzičari imaju svoj prvi, tako važan javni nastup na kome predstavljaju svoj rad pred raznolikom i uvek brojnom publikom.

Ovogodišnja sezona Koncerata na Zidiću počela je, kao i uvek - 21. juna, na Svetski praznik muzike, kada je na Platou Milana Mladenovića nastupio čuveni DFHor koji okuplja beogradske mališane pod vođstvom Bojane Vunturišević, a koji su izveli svoj repertoar savremenih regionalnih pop izvođača.

Iskoristimo prilikuj da nam tokom jula i avgusta svaki vikend započne uz sjajne bendove i neočekivana muzička otkrića i na “Zidiću”. Postanimo deo jedinstvenog putovanja kroz pank, metal, hard kor, džez, elektroniku, hip-hop, bluz, rok, alternativu, sve ono uzbudljivo što može da pruži muzika!”

Ukoliko ste jedan od onih pravih ljubitelja kvalitetnog, često i alternativnog zvuka i nikada niste prestali da pratite muzičke trendove i pravce obavezno posetite “zidić” ispred Doma omladine.

Ukoliko niste iz Beograda, a želeli bi da posetite ovu manifestaciju, pronađite i rezervišite na vreme svoj smeštaj. Posetite sajt Novih Apartmana i u sekciji Strogi Centar odaberite smeštaj po vašoj meri, od kog ćete za vrlo kratko vremena, laganom šetnjom stići do Platoa Milana Mladenovića, ali i brojnih drugih znamenitosti i mesta skrivenih u centru Beograda, a koje jednostavno morate da posetite.

Podeli sa prijateljima


processing...