Najkvalitetniji fudbal ponovo u Beogradu

Zahvaljujući podvigu Crvene Zvezde i njenom plasmanu u Ligu šampiona, Beograd će ponovo biti domaćin najvećim evropskim i svetskim timovima.

Najkvalitetniji fudbal ponovo u Beogradu

Svi ljubitelji fudbala na ovim prostorima, bez obzira na boje koje podržavaju, sećaju se, sada već davne, 1991. godine kada je Crvena Zvezda učestvovala i osvojila Kup evropskih šampiona, tadašnje naprestižnije fudbalsko takmičenje na starom kontinentu, koje je već 1992. godine promenilo formati, kao i naziv u Ligu šampiona. Od tada, bez obzira na sjajne generacije fudbalera, kao i na nesmanjeno interesovanje, odnosno, ljubav građana Srbije prema “najvažnijoj sporednoj stvari na svetu” najtrofejniji klub sa ovih prostora više nije uspevao da dosegne plasman u najvažnije evropsko fudbalsko takmičenje.
Od srpskih timova jedino je Partizan 2004. godine pod vodstvom Lotara Mateusa uspeo da se domogne Lige šampiona, ali i od tog poduhvata prošlo je jako mnogo vremena.

Međutim, zahvaljujući fantastičnom preokretu i izjednačenju u Salzburgu, Crvena Zvezda je tog 29. avgusta ispisala nove stranice fudbalske istorije i na jedan impresivan način obezbedila svoje ponovno učešće u najelitnijem fudbalskom takmičenju Evrope, a slobodno se može reći i sveta.

Zbog toga će Beograd u mesecima koji su pred nama biti ponosni domaćin nekim od najvećih svetskih fudbalskih klubova, njihovih igrača i pristalica. U srpsku prestonicu dolaze Napoli, Pari Sen Žermen i engleski Liverpul.

Na stadion Rajko Mitić prvi stižu Italijani, kada će Napoli gostovati Crvenoj Zvezdi. 18. septembar je dan kada je ovaj meč na rasporedu. Sledeći na popularnu “Marakanu” stižu Parižani, jer 6. novembra stiže popularni PSG čiji napad predvodi čuveni brazilac Neymar Jr..
Poslednje gostovanje grupne faze održaće se 11. decembra kada će se Beogradom, pored domaćih navijačkih himni oriti i "You'll Never Walk Alone", jedna od najpopularnijih fudbalskih himni na svetu, himni čuvenog engleskog kluba Liverpula.

zvezda-navijaci

Sve ljubitelje fudbala, sve one srećnike koji su uspeli da obezbede paket ulaznica za mečeve grupne faze, ali i sve navijače gostujućih klubova koji planiraju da za vreme odigravanja grupne faze svoje klubove bodre i na gostovanju u Beogradu predlažemo da što je pre moguće rezervišu udoban i povoljan smeštaj. Novi apartmani predstavljaju pravo mesto za odabir idealnog beogradskog smeštaja iz kojeg ćete na jednostavan način doći do stadiona Rajko Mitić, ali i barem na kratko osetiti ritam i neodoljiv šarm srpske metropole. Pored standardnih rubrika Centar, i Strogi centar, u kojima svakako nećete pogrešiti prilikom izbora apartmana, a iz kojih ćete ujedno na vrlo jednostavan način doći do stadiona Crvene Zvezde, ovom prilikom bi izdvojili apartman Stela i apartman Maja dva fantastično opremljena, a opet veoma povoljna smeštajna kapaciteta koja će vaš boravak u Beogradu definitivno učiniti udobnim!

Crvenoj Zvezdi, kao njenim mnogobrojnim i vernim navijačim želimo srećne predstojeće utakmice! 

Podeli sa prijateljima


processing...