No Sleep u Beogradu

Tako prikladan naslov za festival elektronske muzike koji će se u organizaciji Exit festivala ponovo organizovati u Beogradu!

No Sleep u Beogradu

Beograd će imati tu čast da za vikend 11. i 12. novembra, ugosti najveći festival elektronske muzike u Jugoistočnoj Evropi! Zahvaljujući ovom mladom, ali nagrađivanom festivalu u srpsku prestonicu stižu najtraženije techno zvezde nove generacije i rekorderi po rasprodatim nastupima Amelie Lens i Reinier Zonneveld, dok će španska psy-trance-techno furija Indira Paganotto i australijski šoumen Partiboi69 imati svoj debi u Beogradu! Na “No Sleep” stižu i Kiki Solvej, madridski majstor Regal i novi underground kralj Pariza Koboyo, ali i planetarno voljena švedska aktivistkinja i DJ sa istančanim zvukom Ida Engberg! Njoj će se u klubu Drugstore pridružiti i nova italijanska zvezda u usponu Matisa, kao i nemački DJ i ambasador Exita Human Rias! U beogradskim Silosima, još jednoj lokaciji održavanja festivala dolazi ukrajinska zvezda minimala Olga Korol, art direktor milanskog kluba Tunnel DJ Bugsy, strazburški DJ Pascal Walter, Šveđanka Maria Nordgren i Ukrajinka Masha.

Domaću i regionalnu scenu predstavljaće Dejan Milićević, splitski DJ Jock, sarajevski Edib B, Mostarac Andrej Jelić, Novosađanka Katalina, te dobro znana beogradska imena Antrax i Doo.

Nezaobilazan deo ovog festivala svakkao su i “afteri” u kultnom beogradskom klubu Drugstore. Zvezda prvog No Sleep jutra biće čuvena šveđanka  Ida Engberg, koja iza sebe ima više od dve decenije staža na elektronskoj muzičkoj sceni.

Ukoliko ste ljubitelj elektronske muzike ovakav jedan događaj jednostavno ne smete da propustite! Zato, pre nego što se uputite ka Beogradu prvo bukirajte ulaznice, a odmah zatim i smeštaj po vašoj meri. Posetite portal Novih apartmana i na vreme obezbedite udoban i povoljan smeštaj. Ovom prilikom preporučujemo Centar i Strogi centar rubrike koje obuhvataju apartmane koji su često najprivlačniji pre svega zbog svoje lokacije, kao i blizine svih važnih ustanova i lokacija, ujedno i mesta gde će održavati program No Sleep festivala.

Želimo vam nezaboravan provod! 

Podeli sa prijateljima


processing...