Ponovo je vreme za sajam automobila u Beogradu

Od 22. do 31. marta u Beogradu se ponovo održava Međunarodni salon automobila, kao i Motopassion - Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme.

Ponovo je vreme za sajam automobila u Beogradu

Beogradski sajam po 54. put otvara svoja vrata za jednu od najposećenijih regionalnih sajamskih manifestacija, za Međunarodni sajam automobila. U pitanju je onaj “pravi” veliki sajam koji se u stvari u Beogradu održava tek svake druge godine, pa zbog toga za ovom međunarodnom manifestacijom, pogotovo kod muške publike, vlada veoma veliko interesovanje.

Očekuje se da će se ove godine na salonu automobila predstaviti više od 400 izlagača, počev od proizvođača, uvoznika i distributera svih najpoznatijih automobilskih brendova, iz više od trideset zemalja širom sveta, pa sve do bankarskog i lizing sektora, kao i kompanija iz oblasti osiguranja koje će zainteresovanima ponuditi povoljne pakete svojih usluga, a koje će svima nam možda pomoći da dođemo do svog željenog četvorotočkaša i dvotočkaša.
A kada već pominjemo i dvotočkaše, na Međunarodnom sajmu motocikala “Motorpassion” biće predstavljen širok spektar svetskih moto brendova, uključujući brojne premijere i nove modele ATV vozila, skutera i opreme za vozila i vozače, tali i električnih motocikala, tržišnog segmenta koji sve više dobija na značaju i čija se zastupljenost, čak i u Srbiji, svake godine povećava.

maxresdefault_live

Kao što to obično biva, za vreme ove sajamske manifestacije najveća pažnja poklanja se premijernim prikazivanjima novih modela, a pogotovo onih večnih predmeta snova iz segmenta ekskluzivnih sportskih vozila iz premium segmenta. Ti modeli u potpunosti zaslužuju toliku pažnju, jer njihove performanse tehnološka rešenja, kao i dizajn najčešće oduzimaju dah svakom “oktanskom zavisniku”.

Međutim, ono što tradicionalno na Sajmu automobila oduzima dah svakako su i prelepe hostese koje svojim atraktivnim izgledom dodatno privlače pažnju brojnih posetilaca muške populacije.

Za sada se još uvek ne zna tačan broj, ali prijavljeni izlagači najavili su nekoliko desetina srpskih premijera.

Ukoliko planirate boravak u Beogradu radi kupovine automobila, ili jednostavno samo želite da udovoljite svom čulu vida, pogledajte bogatu ponudu smeštajnih kapaciteta na sajtu https://noviapartmani.com i osigurajte na vreme udoban i povoljan smeštaj koji će vam svakako biti potreban nakon celodnevnog lutanja halama Beogradskog sajma. Mali, ali veoma koristan savet! Do Beogradskog sajma krenite taksijem, jer se vrlo lako može dogoditi da više vremena provedete čekajući parking mesto, nego što ćete, kada to mesto konačno pronađete, provesti na sajmu. 

Podeli sa prijateljima


processing...