Prvi regionalni Music Awards Ceremony

Beogradska Štark Arena biće domaćin prve regionalne ceremonije za dodelu muzičkih nagrada koja će okupiti najpopularnije muzičke izvođače sa ovih prostora.

Prvi regionalni Music Awards Ceremony

Jedan od brojnih muzičkih događaja u Beogradu već je najavljen za sam početak godine, a organizatori navode da nas očekuje pravi muzički spektakl.

Naime, 29. januara 2019. godine po prvi put će se održati jedinstvena manifestacija na ovim prostorima pod nazivom Music Awards Ceremony. Jedinstvena u ovom delu evrope ova ceremonija, koju su organizatori skraćeno nazvali MAC, okupiće najpopularinije muzičke izvođače iz regiona i to iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.
Na dodeli prvih regionalnih muzičkih priznanja učestvovaće veliki broj poznatih ličnosti u okviru programa koji će trajati čak četiri sata. Mesto događaja je naravno Štark Arena, a program će se prenositi direktno na nacionalnim frekvencijama u svim zemljama regiona.

Očekuje se da će Arenu posetiti i četvoročasovni program uživo pratiti čak 15.000 ljubitelja muzike. Tom prilikom biće dodeljeno trideset priznanja, a nastupi omiljenih regionalnih zvezda režirani su i specijalno osmišljeni samo za ovaj događaj. Pored ekskluzivnosti samih nastupa užitak u praćenju uvećaće i najsavremenija tehnička koncertna produkcija, audio i video tehnologija, pokretni ekrani i rasveta.

Ipak možda je najzanimljivije to što će takmičarske numere nominovati radio stanice zemalja učesnica, a publika će glasati putem online glasanja.

Veliki broj muzičara čija je popularnost već mnogo puta potvrđivana u čitavom regionu najavio je svoje učešće na ovoj manifestaciji, a među njima su i „Bajaga i instruktori“ koji ujedno slave i 35.godina rada. Bajaga je na istom mestu nedavno održao koncert koji je bio rasprodat do poslednjeg mesta. Pored ovih beogradskih rokera, nastup na MAC-u potvrdili su i muzičari Petar Grašo, Sergej Ćetković, Željko Joksimović, Van Gog i Karolina Gočeva.

Očekuje se da u narednim danima organizator ovog posebnog događaja, značajnog ceo region, najavi i ostale učesnike i još više obraduje nestrpljivu publiku. Pored dobre zabave i promovisanje čitave regionalne muzičke industrije, sama ideja muzičkom dešavanju doprinosi kako popularizaciji tako i dobroj saradnji stvaralaca iz sveta muzike čitavog regiona.

Novi apartmani žele sreću svim učesnicima, ali i hrabrim organizatorima. Nadamo se da će ova manifestacija postati tradicionalna.

Ukoliko ste ljubitelj muzike, a krajem januara planirate boravak u Beogradu, predlažemo vam da najudobniji i najpovoljniji smeštaj potražite na našem portalu i to u sekciji Novi Beograd gde ćete sasvim sigurno pronaći svoj idealni smeštaj. 

Podeli sa prijateljima


processing...