Scorpionsi konačno u Beogradu

Nakon više odlaganja i još više čekanja čuveni Nemački rok bend Skorpionsi dolaze u Beograd i njegovu Štark Arenu.

Scorpionsi konačno u Beogradu

Mnogi ljubitelji rok scene i dobrih koncerata ostali su krajem prošle godine razočarani kada je čuveni nemački bend Scorpions (ponovo) odložio svoj koncert u Beogradu. Naime, u okviru svetske turneje Crazy World Tour kojom obeležavaju pedeset godina postojanja, trebalo je da i u Beogradu održe koncert i to 7. decembra 2017. godine. Međutim, zbog bolesti člana benda, ovaj koncert je odložen samo četiri dana pre najavljenog datuma. Koncerti su tada sa istim obrazloženjem odloženi i u Ljubljani i Ostravi.

Na sreću, ubrzo je objavljen novi datum, a koncert će konačno biti održan desetog juna u Štark Areni na Novom Beogradu. Zahtevna koncertna produkcija obećava veliki spektakl, ogromnu binu i najsavremeniju opremu. Na predstojećem koncertu očekuje se izvođenje hitova kao što su „Still Loving You“, „Wind Of Change“, „Rock You Like A Hurricane“ i „Tease Me, Please Me”.

Muzičku grupu, a sada jedan od najvećih svetskih rok bendova Scorpions, osnovali su, tada još uvek samo tinejdžeri Klaus Meine, Rudolf Schenker i Matthias Jabs pre pedeset godina u Hanoveru, u Nemačkoj. Tokom ovih pedeset godina prodali su preko sto miliona ploča i time osigurali mesto najprodavanijeg i najvećeg rok benda čitave kontinentalne Evrope. Kao bend koji je dokazao da voli da putuje i održava koncerte na svim krajevima sveta, Scorpions je svojim koncertima otvorio vrata i utro put mnogim drugim velikim zapadnjačkim muzičkim bendovima. Davne 1989.godine, Scorpions je rasprodao karte za koncerte u, tad još uvek Sovjetskom Lenjingradu, i to pet dana zaredom. Inspirisan upravo ovim koncertom Klaus je napisao pesmu Wind of Change, kao simbol pada gvozdene zavese. Scorpionsi su nastupima u Kini I Jugoistočnoj Aziji otvorili vrata mnogim drugim velikim bendovima sa zapada, a o tome koliko uživaju u turnejama govore na hiljade održanih koncerata od Rio de Ženeira, Tokija, Vašingota, Pariza, Dubaia, a sada konačno i Beograda. Tokom svoje pedesetogodišnje karijere ovaj rok bend prodao je preko sto miliona ploča, izdao devetnaest studijskih albuma, 28 kompilacija i 75 singlova.

scorpions-rock-logo

Ukoliko ste ljubitelj rok muzike i takozvanih “power ballads” numera, ovaj koncertni spektakl ne bi trebalo da propustite.

Stoga, pored karata za ovaj koncert, na vreme “bukirajte” i udoban i povoljan smeštaj u blizini Štark Arene. Karte lako i na vreme možete nabaviti putem specijalizovanih internet servisa, a što se smeštaja tiče, dovoljno je da na portalu Novih apartmana u sekciji “Apartmani” odaberete jedan od brojnih smeštajnih kapaciteta lociranih na Novom Beogradu.
Na taj način ste na vreme za sebe i svoje prijatelje obezbedili fenomenalan provod, ali i udoban i komforan smeštaj u neposrednoj blizini dešavanja, tako da vam jedino preostaje da se opustite i posvetitie uživanju u Skorpionsima i Beogradu! 

Podeli sa prijateljima


processing...