Šon Pol po prvi put u Beogradu

Šon Pol, jedna od trenutno najvećih svetskih muzičkih zvezda održaće svoj prvi koncert u Srbiji 22. maja 2018. u Hali sportova Ranko Žeravica.

Šon Pol po prvi put u Beogradu

Beograd će krajem maja biti domaćin još jednoj svetskoj zvezdi. Harizmatični muzičar iz Kingstona, glavnog grada živopisne Jamajke, koji iza sebe ima zaista impresivnu muzičku karijeru koju je već krunisao sa dve Gremi i četiri MOBO nagrade, održaće koncert u novobeogradskoj Hali sportova Ranko Žeravica.

Šon je svoj strmoglavi uspon na svetskoj muzičkoj sceni započeo, sada već davne 2000. godine, kada je njegov prvi album “Stage one” ugledao svetlost dana. Već tada je bilo jasno da će ovaj harizmatični jamajčanin ostvariti globalni uspeh, s obzirom da je njegov debi album prodat u 500.000 primeraka. Tokom svoje muzičke karijere ovaj četrdesetpetogodišnji muzičar objavio je preko trideset samostalnih hitova, među kojima su “Get Busy”, “Gimme The Light”, “We Are Burning”, “Like Glue”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” kao i brojne druge numere koje još uvek obaraju rekorde gledanosti na popularnoj društvenoj mreži YouTube.

Pored svojih muzičkih numera, ovaj umetnik autor je preko 200 svetskih hitova koje je izvodio u duetima sa najvećim svetskim zvezdama, kao što su Rihanna, Sia, Beyonce, David Guetta, Enrique Iglesias, Dua Lipa, Kylie Minogue, Clean Bandit, Jay Z, Santana i Missy Elliott sa kojima je takođe dostizao milionske tiraže. Šonovih 38 singlova ušlo je u prvih 100 na američkoj i engleskoj top listi – 19 numera našlo se u prvih 10, dok je čak 8 singlova stiglo na prvo mesto pomenutih lista što predstavlja zaista veliki uspeh.

Ukoliko planirate da u Beograd dođete baš zbog Šonovog koncerta preporučujemo vam da na sajtu Novih apartmana, pod sekcijom Novi Beograd odaberete jedan od smeštajnih kapaciteta koji će biti kao stvoren za vas. Ukoliko možda nameravate da svoj boravak u Beogradu pretvorite u vrhunsko uživanje pogledajte i ponudu pod sekcijom Apartmani sa đakuzijem, jer tamo vas čekaju smeštajni kapaciteti koji se vrlo lako, često pritiskom na samo jedno dugme, pretvaraju u najsavremeniji spa centar!

Uživajte i u muzici, uživajte u našem gradu, a takođe uživajte i u smeštajnim kapacitetima Novih apartmana! 

Podeli sa prijateljima


processing...