5 najtraženijih apartmana u 2021 godini

Sada već tradicionalno, Novi apartmani na kraju godine sumiraju utiske i objavljuju svoju top 5 listu najtraženijih apartmana u Beogradu!

5 najtraženijih apartmana u 2021 godini

I odlazeću 2021. godinu takođe je obeležio korina virus i globalna epidemija koju je on prouzrokovao. ovaj virus prouzrokovao je i brojne druge probleme u gotovo svim oblastima života. Jedna od oblasti koja je svakako bila ekonomski najpogođenija jeste turizam. I pored toga što se uz brojna ograničenja i dodatnu dokumentaciju tokom 2021. godine putovalo i živelo prividno normalno, ipak to je daleko od rezultata koji su ostvarivani u godinama pre pandemije.

Ipak, zbog svojih brojnih benefita i mogućnosti ograničavanja kontakta, apartmanski smeštaj u Beogradu beležio je veliko interesovanje. Novi apartmani su tokom 2021. godine zabeležili veliko interesovanje gostiju koji su dolazili u Beograd, ne samo iz inostranstva, već i iz unutrašnjosti Srbije, a koji su odabrali da uživaju u ponudi srpske prestonice koja, iako siromašnija u poređenju sa prethodnim godinama, često je bila neuporedivo raznovrsnija negoli u drugim evropskim prestonicama i poznatim turističkim destinacijama.
Novi apartmani tradicionalno, na kraju godine objavljuju listu 5 apartmana koju su tokom odlazeće godine beležili najveće interesovanje domaćih i stranih gostiju, a na ovogodišnjih TOP 5 listu zasluženo su se popeli sledeći apartmani: Kapri, Central, Paša 1, Domino 2 i Alonso.

APARTMAN KAPRI

Kapri je apartman smešten u Kruševačkoj ulici na Voždovcu, a ono što ovaj apartman zaista izdvaja od brojne konkurencije iz ponude prestoničkih apartmana jeste veoma elegantna Jakuzzi kada namenjena komfornom uživanju za dve osobe koja će uvek pružiti istinsko zadovoljstvo svakome ko se nađe u njenom zagrljaju. Ovaj izuzetno kvalitetno opremljen apartman u okviru svog sadržaja nudi i kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo, pa ukoliko želite da demonstrirate i svoje zavidne kulinarske sposobnosti, u ovom smeštajno kapacitetu to ćete bez problema moći da učinite.

APARTMAN CENTRAL

Apartman Central lociran je u centralnom jezgru Beograda na nepuna 3 minuta hoda od Knez Mihajlove ulice. Osim izuzetne lokacije ovaj smeštajni kapacitet izdvaja se i po luksuznoj, ali decentnoj opremljenosti, kao i vrlo popularnoj ceni. Sposoban je za udoban smeštaj 4 osobe. Central apartman zaista je pametan izbor za sve posetioce Beograda koji gro svojih aktivnosti planiraju da obavljaju u centru grada, ili pak one koji žele da istražuju burnu istoriju Beograda lutajući centralnim ulicama i trgovima.

APARTMAN PAŠA 1

U pitanju je jedan od bisera Vračara, smeštajni kapacitet koji u svojoj ponudi nema SPA centar, ali je zato u pitanju jedan vrlo kvalitetno i sa ukusom sređen dvosobni apartman koji će u punom komforu prihvatiti 4 osobe. Paša 1 se ističe i svojom lokacijom jer svojim gostima pruža mogućnost da budu vrlo blizu kako beogradskoj opštini Vračar, tako i Voždovcu, dok ulica u kojoj se nalazi skoro pa uvek poseduje besplatan parking.

DSC_1731

APARTMAN DOMINO 2

Domino 2 je apartman koji je već godinama sastavni deo TOP LISTA Novih apartmana u kojima ističemo smeštajne kapacitete koji su po svojim rezultatima, ili jedinstvenim odlikama zaslužili da se na njima nađu. Ovaj SPA apartman sa đakuzijem namenjen je za smeštaj dve osobe i kao takav je najudobniji i najprijatniji.

Ipak pored bračnog kreveta u apartmanu se nalazi i rasklopiva kožna garnitura, te se uz njeno korišćenje može koristiti i kao četvorokrevetni smeštaj. Đakuzi kada namenjena je za dve osobe, a tu je i infracrvena sauna sa nordijskom smrekom i mirisnim smolama koje pružaju predivan opuštajući osećaj. Domino 2 nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, nedaleko od Fontane i Auto-puta, pa je povezanost sa ostalim značajnim lokacijama i delovima grada zaista je odlična. Uz to, ispred zgrade nalazi se parking koji posetioci apartmana mogu besplatno da koriste.

APARTMAN ALONSO

Apartman Alonso je smeštajni kapacitet lociran u strogom centru Beograda koji je upravo u potpunosti renoviran, a u tom postupku su korišćeni samo najkvalitetniji materijali i najpoznatiji brendovi. Pri tom, svi detalji su decentni i u apartman su ugrađeni sa velikom dozom ljubavi i ukusa i to samo sa jednim ciljem – nesmetanim uživanjem za sve koji imaju tu privilegiju da posete ovaj izuzetan apartman.

Bez obzira na izuzetnost i popularnost ovih 5 apartmana, frustracije preporučujemo da svakako pogledate i druge apartmane u bogatoj bazi portala Novi Apartmani.

Sigurni smo da ćete pronaći još neki od bisera koji su ove godine, samo pukim sticajem okolnosti propustili da se nađu na ovoj laskavoj listi.

I tokom 2022. godine uživajte u Beogradu i svom udobnom smeštaju! 

Podeli sa prijateljima


processing...