Apartmani sa đakuzijem u Beogradu

Kompletna ponuda apartmana sa đakuzijem u Beogradu. Pronađite savršen smeštaj i provedite vreme u Beogradu na najlepši mogući način.

Apartmani sa đakuzijem u Beogradu

Kada odsednete u nekom od apartmana u Beogradu koji poseduju đakuzi kadu, kada se opustite i relaksirate u toploj vodi nakon napornog dana ili duge šetnje gradom, verovatno je poslednje na šta pomislite to na koji način je nastala đakuzi kada.

Znate li kako je nastala đakuzi kada?

Đakuzi je, naime dobio ime po svojim pronalazačima, italijanskoj porodici Jacuzzi (originalni italijanski izgovor je 'Jakuci'), koji su početkom dvadesetog veka emigrirali  u Ameriku iz Italije. Sedmorica braće Đakuzi bavili su se pronalazaštvom i poznati su i kao izumitelji prvog aviona sa zatvorenom kabinom. Međutim, kada im je bavljenje avijacijom dosadilo, odlučili su da se prebace na zemljoradnju i pronađu načine na koji bi moglo da se unapredi navodnjavanje zemljišta, pre svega na polju pumpi.
Kada je sin Kandida Đakuzija, najmlađeg od sedmorice braće, dobio reumatoidni artritis, Kandido je odlučio da upotrebi svoje tehničko znanje da napravi vodenu pumpu kojom bi olakšao svom sinu lečenje. Od tog trenutka, porodica Đakuzi krenula je da proizvodi pumpe, da ih ugrađuje u kade i da ih prodaje, što je označilo i početak istorije ove, sigurno najpopularnije hidromasažne kade.

Ponuda apartmana sa đakuzijem

U našoj ponudi se nalazi nekoliko apartmana koji poseduju đakuzi kadu.

U centru grada, u Cvijićevoj ulici, nalaze se dva naša jednosobna stana: Brando i Secret.
Apartman Brando se izdvaja u našoj ponudi upravo po velikom đakuziju kružnog oblika smeštenom u modernom enterijeru ovog luksuznog stana sa veoma specifičnim osvetljenjem idealnim za opuštanje.

beograd-centar-apartman-brando-6

Apartman Secret, koji se nalazi u istoj ulici, takođe ima đakuzi, a tipično za njega je što je sam stan veoma moderan i nov (počeo sa radom u martu 2015).

beograd-centar-apartman-secret

Na Vračaru se nalaze tri apartmana koji imaju đakuzi. U pitanju su apartmani Intimo, Bali i Kristal Spa.
Apartman Intimo je jednosobni luksuzni apartman koji se nalazi na Čuburi, prijatnom i mirnom delu Vračara. Veliki đakuzi dominira apartmanom, a ceo apartman je stvoren za prave hedoniste sklone potpunom uživanju.

beograd-vracar-apartman-intimo-5

Apartman Bali je dvosobni stan na granici Vračara i Voždovca, a karakteristično za ovaj stan je što se đakuzi ne nalazi u kupatilu, već u dnevnom boravku. Pored đakuzi kade nalazi se i mini bar za potpuno uživanje posetilaca.

beograd-vracar-apartman-bali-2

Apartman Kristal Spa je dvosoban apartman takođe lociran na Čuburi. Pored đakuzija, ovaj luksuzni apartman izdvaja se i po tome što, pored opuštajućeg enterijera, ima i ugrađenu saunu stvorenu za prave hedoniste.

beograd-vracar-apartman-kristal-spa-22

Što se Voždovca tiče, na njemu se nalazi dvosobni apartman Jakuzzi, koji je, očigledno, i dobio ime po ovoj popularnoj hidromasažnoj kadi. Ugaoni đakuzi je kao stvoren za parove, a ono što je posebno neobično za ovaj apartman je što se đakuzi kada nalazi u okviru dnevne sobe prijatnog enterijera.

beograd-vozdovac-apartman--69

U Vidskoj ulici na Dušanovcu u blizini Sportskog Centra Šumice nalazi se potpuno nov apartman sa jakuzijem Afrodita.

beograd-sumice-apartman-afrodita-0-554_featured_default

Koji god apartman sa đakuzijem iz naše ponude odabrali, omogućeno vam je vrhunsko uživanje i relaksacija.

Toplo preporučujemo da pogledate i naš tekst na temu Spa Apartmani u Beogradu.

Podeli sa prijateljima


processing...