Doček Nove godine u malo drugačijem formatu

Korona virus uticao je na svakodnevnicu baš svakoga i prinudio nas da menjamo pravila ponašanja i planove, međutim mi Beograđani ne predajemo se tako lako!

Doček Nove godine u malo drugačijem formatu

Približava nam se kraj ove čudne i nimalo obične 2020. godine. Po svemu sudeći, čudna će biti i sama Novogodišnja noć koja nas u Novu 2021. godinu neće uvesti na način na koji smo navikli.
Beogradu, Balkanskoj prestonici zabave, ovo će biti prva Novogodišnja noć u kojoj neće biti organizovanih žurki, koncerata i ludog noćnog provoda po kome je Beograd u prethodnim decenijama postao globalno prepoznatljiv.

Nažalost, zbog pandemije korona virusa neće biti raznih javnih dešavanja, kao ni razuzdanih klupskih žurki, dok će restorani, u zavisnosti od mera nadležnih organa Republike Srbije, raditi verovatno skraćeno i sa strogo kontrolisanom popunjenošću kapaciteta.

Koliko god da svima nama ovakva situacija teško padala, ipak smo svesni činjenice da je zdravlje u stvari najvažnije i da ga po svaku cenu moramo sačuvati i kontinuirano se truditi da svojim nečinjenjem i dodatnom pažnjom doprinesemo globalnoj pobedi nad COVID-19 krizom!

Međutim, to ne znači da smo se predali! Beograd se tokom svoje burne istorije nikada nije u potpunosti predao, pa to neće učiniti ni pred ovim mikroorganizmom!

I pored nemogućnosti za organizaciju prepoznatljivih zabavnih dešavanja, Grad Beograd će svakako odisati prazničnom atmosferom. Ulice i trgovi biće okićeni kao i uvek, dok će se na nekoliko lokacija održavati koncerti mladih muzičara, koji će, bez publike, ali kroz prenos uživo razveseljavati sve Beograđane koji će kraj malih ekrana dočekati 2021. godinu.

Takođe, biće organizovan tradicionalni i uvek rado viđeni vatromet u kome će, doduše bez masovnog okupljanja, uživati svi žitelji Beograda, kao i njegovi gosti.

Ovakva situacija ne znači da ipak treba da ostanete u kući. Novi apartmani imaju ideju kako da se propisno zabavite i uživate u novogodišnjem provodu, a da pri tom poštujete sve epidemiološke mere. Posetite na vreme web stranice Novih apartmana i za sebe i svoje najbliže društvo odaberite jedan od brojnih luksuzno opremljenih apartmana širom Beograda različitih nivoa opremljenosti i naravno različitih cenovnih kategorija. Bez obzira da li želite da sa najbližim prijateljima bezbedno, ugodno i opušteno dočekate Novu 2021. godinu, ili da uživate u intimnim opuštajućim trenucima sa svojom voljenom osobom u jednom od luksuznih Apartmana sa đakuzijem, Novi apartmani su pravo mesto za vas.

U nadi da će sledeća godina biti bolja (a to po svemu sudeći neće biti teško za postići), želimo vam puno zdravlja i, bez obzira na sve, puno uživanja u predstojećoj Novogodišnjoj noći.

Podeli sa prijateljima


processing...