Jedinstveno beogradsko iskustvo

Na portalu Novih apartmana zaista mogu da se vide i rezervišu brojni luksuzni i komforni smeštajni kapaciteti, ali apartman Nijagara je zaista jedinstven.

Jedinstveno beogradsko iskustvo

Ponekad poželite da se isključite iz svega i da se nađete na nekom potpuno drugom mestu. Ponekad biste želeli da otputujete makar na jedan dan i zaboravite na sve brige.
Međutim, iako su u pitanju najčešće skromne želje, sve ovo ponekada deluje isuviše komplikovano.

Za one koji dolaze u Beograd, ali i za one koji u njemu žive, Novi apartmani u svojoj ponudi nude brojne i raznovrsne apartmane koji se mogu iznajmiti po principu „stan na dan“. U ponudi su smeštajni kapaciteti na gotovo svim atraktivnim lokacijama u Beogradu različitih veličina i sa raznovrsnim sadržajima. Ima ih zaista raznih, počev od skromnih, šarmantnih, povoljnih, ali i onih luksuznih, ekskluzivno opremljenih, u kojima je sa pažnjom odabran svaki detalj.

Novi apartmani ovom prilikom preporučuju apartman Nijagara, koji se nalazi u mirnoj ulici u centru grada, sa dva obezbeđena parking mesta. U pitanju je ekskluzivan apartman, bogato opremljen i namenjen onima koji se ne obaziru previše na cenu. Dovoljno je reći da vas od vašeg parking mesta do apartmana vodi privatni lift. Osim lifta, čekaju vas samo vaš privatni bazen, parno kupatilo, finska sauna, đakuzi. Dve udobne spavaće sobe sa king size krevetima, zasebnim kupatilima i zidovima od stakla nalaze se na gornjem nivou apartmana. Odavde se pruža pogled na hidromasažni bazen veličine 7 x 3 metra sa vodopadom. Pored bazena tu je i djakuzi, a doživljaj ne bi bio potpun bez parnog kupatila i saune.

Jedinstveno beogradsko iskustvo - apartman Nijagara

Svi detalji oko bazena i čitav donji nivo apartmana osmišljeni su i urađeni sa ukusom i namenjeni uživanju i opuštanju. Ostali tehnički detalji obezbeđuju maksimalan konfor i udobnost i garanciju da gostima ništa neće nedostajati.

Ovaj jedinstveni apartman oduševiće i one najizbirljivije poklonike luksuza i doprineće nezaboravnim trenucima koji su u jednom ovako ekskluzivnom ambijentu zagarantovani.
Ukoliko želite da ostavite utisak, ovo je apartman koji morate da probate. To je mesto u kome ćete sa odabranom osobom moći da uživate u potpunosti skriveni od znatiželjnih pogleda, ili da u nezaboravnom druženju organizujete nezaboravno druženje za svoj najuži krug prijatelja. 

Podeli sa prijateljima


processing...