Jeftini apartmani u Beogradu

Jeftini apartmani u Beogradu. Celokupna ponuda povoljnih apartmana na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu kao što su Vračar, centar, Novi Beograd i ostale.

Jeftini apartmani u Beogradu

Ponuda u kojoj se nalaze jeftini apartmani u Beogradu čini naš kompletan izbor stanova za izdavanje na dan koji kada kažemo „jeftini“ pre svega mislimo na odnos cena/kvalitet, kao i odnos cena/kapacitet.Pre svega ćemo Vam predstaviti apartmane koji se nalaze u centru grada, a potom one na Vračaru i Novom Beogradu, kao i na drugim lokacijama poput Voždovca.

Jeftini apartmani Beograd - Centar

U centru grada izdvajamo apartmane u cenovnom rangu od 25 do 40 evra po danu, s tom napomenom da su svi opisani stanovi jednosobni i kapaciteta do dve osobe, što ih čini idealnim za parove, sa izuzetkom apartmana Stela, Metro i Zira 2, koji su jednosobni, a primaju 4 osobe; apartmana Šumatovac koji je dvosoban i prima 3 osobe; apartmana Stefan i Slavija Zen koji su dvosobni i primaju 4 osobe; apartmana Đeram i Belgradenook koji su dvosobni, a primaju 6 osoba, i apartmana M koji je trosoban i prima 4 osobe.

Apartmani od 25 evra po danu

Apartman Silver nalazi se u Cvijićevoj ulici, a čine ga jedna soba od 15 m2 sa kupatilom. Pored modernog enterijera koji uključuje sve pogodnosti, poput klima uređaja, Wi-Fi interneta, LCD televizora i ostalog, možda najveća prednost ovog apartmana je ta što poseduje besplatno parking mesto, uvek slobodno za goste apartmana.

beograd-centar-apartman-silver
Apartman Dorćol nalazi se u ulici Visokog Stevana na Dorćolu, pa je do strogog centra grada moguće doći za desetak minuta hoda. U blizini su takođe ulica Strahinjića Bana, poznata po noćnom životu, i Dunavski kej. Ovaj apartman sadrži sve pogodnosti jer je koncipiran kao hotelska soba. Najveća prednost ovog apartmana pored cene je lokacija.

 

Apartman Pink nalazi se u ulici Kraljice Natalije, i upravo je lokacija njegova velika prednost. Ulica Kraljice Natalije nalazi se u neposrednoj blizini Zelenog Venca, pa ste gradskim prevozom povezani sa svim delovima grada, a do Knez Mihailove ulice i Trga Republike potrebno Vam je manje od pet minuta hoda. Ovaj apartman prijatnog enterijera ima još jednu veliku pogodnost, a to je besplatan parking u dvorištu zgrade u kojoj se nalazi.

 beograd-centar-apartman-pink

Apartmani od 28 evra po danu

Apartman Pionir nalazi se u Bulevaru Despota Stefana, u neposrednoj blizini Hale Pionir. Do centra grada potrebno Vam je dvadesetak minuta hoda, a prednost lokacije je i ta što je veoma dobro povezana sa drugim delovima grada, kako autobusom, tako i BG vozom, a u blizini se nalazi i Pančevački most. Ovaj apartman ima nekoliko prednosti: pored lepog enterijera, veoma je miran i tih, a poseduje i balkon i, što je najvažnije, besplatan parking.

beograd-centar-apartman-pionir

Apartman Pleasure 2, nalazi se u istom ulazu u kome je i apartman Pink. Pored toga, tu se nalazi i apartman Pleasure, pa sva tri apartmana mogu da ugoste do 9 ljudi, što je pogodno za veće grupe koje žele zasebnu intimu. Pored lokacije, komfora, modernog enterijera i tehničke opremljenosti, prednost svih ovih apartmana je što se u okviru zgrade nalazi i luksuzni wellness centar. Takođe, obezbeđen je besplatan parking u dvorištu zgrade.

_mg_3134

Apartmani od 30 evra po danu

Apartman Momento nalazi se u ulici Majke Jevrosime, u strogom centru grada. Knez Mihailova, Terazije, Trg Nikole Pašića su Vam na dohvat ruke, na minut ili dva hoda od apartmana, pa korišćenje prevoza nije potrebno. Pored ove izuzetne pogodnosti i pristupačne cene, apartman je potpuno opremljen i veoma je prijatnog i skladnog ambijenta.

beograd-centar-apartman-momento

Apartman Mint nalazi se u Cvijićevoj ulici i opremljen je svim mogućim pogodnostima poput: LCD televizora, Wi-Fi interneta, klimom itd. Do centra grada stiže se za 15 minuta hoda ili za oko 5 minuta gradskim prevozom. Međutim, najveća pogodnost ovog apartmana je besplatan parking.

beograd-centar-apartman-mint

Apartmani od 32 evra po danu

Apartman Mala Kasina nalazi se u strogom centru grada, na Terazijama, preko puta Starog dvora. Upravo je lokacija njegova najveća prednost: sve turističke atrakcije su u neposrednoj blizini, a prevoz Vam nije potreban jer je sve na dohvat ruke. Izuzetno je komforan i lepog enterijera sa kompletno opremljenom kuhinjom.

 

Apartman Stela nalazi se u blizini Autokomande i stadiona Crvene Zvezde. Iako je smešten malo dalje od ostalih apartmana u centru, to nadomešćuje mirom i tišinom, pošto je ulica Jove Ilića jedna od najmirnijih ulica u ovom kraju grada. Pored toga, u blizini je Klinički centar Srbije, pa je izuzetno pogodan za goste koji dolaze u Beograd radi lečenja. Odlično je povezan linijama gradskog prevoza, a ispred zgrade je moguć besplatan parking.

 

Apartman Metro nalazi se u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka, u ulici Kralja Aleksandra, a brzo se dolazi kako do centra, tako i do Vukovog spomenika i Vračara. Najveća prednost ovog apartmana je ta što, iako je jednosoban, može da primi četiri osobe, pošto poseduje bračni ležaj, kao i jedan ležaj na razvlačenje. Stoga je on jedan od najisplativijih apartmana u našoj ponudi.

beograd-centar-apartman-metro

Apartman Stefan nalazi se u Bulevaru Despota Stefana, na samo par minuta hoda od Skadarlije. Do centra grada Vam je potrebno petnaestak minuta hoda, a još manje prevozom. Za razliku od prethodno opisanih stanova koji su svi jednosobni, Stefan je dvosoban stan sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, hodnikom i kupatilom, pa ukupno može da primi 4 osobe (bračni krevet + garnitura na razvlačenje). Velika pogodnost je i ta, što ako rezervišete stan na 4 ili više noći, prevoz od aerodroma do apartmana Vam je obezbeđen i besplatan.

beograd-centar-apartman-stefan

Apartmani od 33 evra po danu

Apartman Galerija nalazi se u ulici Žorža Klemansoa u produžetku Francuske ulice. Za manje od deset minuta hoda dolazite do Trga Republike i Knez Mihailove ulice, a Skadarlija je, takoreći, u komšiluku. Pored toga, u blizini je i ulica Strahinjića Bana, sinonim za noćni život Beograda. Apartman je lepog enterijera i nalazi se u zgradi koja poseduje video nadzor i fizičko obezbeđenje. Ako dolazi više osoba, moguć je smeštaj u identičnom apartmanu koji se nalazi u istom ulazu.

 

Apartman Zira 2 nalazi se u ulici Dimitrija Tucovića, u blizini tržnog centra Zira i Vukovog spomenika, a tu je i Gradska bolnica, što je pogodno za goste koji dolaze u Beograd radi lečenja. Do centra Vam je potrebno oko dvadesetak minuta hoda. Najveća pogodnost apartmana je ta što, iako je jednosoban, može da primi 4 gosta, slično kao gorenavedeni apartman Metro.

 

Apartmani od 35, 36 I 38 evra po danu

Apartman Šumatovac nalazi se u strogom centru Beograda, u Kondinoj ulici blizu zgrade Politike. Knez Mihailova, Trg Republike i Skadarlija su na dva minuta hoda od apartmana. Ovaj apartman je dvosoban i može da primi tri osobe, što ga čini veoma jeftinim s obzirom na ekskluzivnu lokaciju na kojoj se nalazi. Apartman Šumatovac je izuzetno miran, iako se nalazi u centru grada, a poseduje LED televizor, radni sto sa kompjuterom, i potpuno opremljenu kuhinju.

Apartman M nalazi se u Vladetinoj ulici, u blizini parka Tašmajdan. Najveća pogodnost ovog apartmana je ta što je trosoban i što može da primi četiri gosta. Pored dve spavaće sobe sa bračnim ležajem i duplim ležajem na razvlačenje, ovaj apartman ima i terasu opremljenu baštenskom garniturom, potpuno opremljenu kuhinju, centralno grejanje, Wi-Fi internet, kablovsku TV i sigurnosna vrata pored drugih pogodnosti.

Apartman Đeram nalazi se u Jedrenskoj ulici, iza pijace Đeram, u blizini Bulevara kralja Aleksandra. Ovaj dvosobni apartman izuzetno lepog i prijatnog enterijera jedan je od najjeftinijih u našoj ponudi jer za cenu od 38 evra može da primi 6 osoba. Spavaća soba poseduje bračni ležaj, a u dnevnoj nalaze se dva dupla ležaja na razvlačenje. Pored toga, apartman poseduje veliku terasu, savršenu za odmor, a što se parkinga tiče, u jednom delu Jedrenske ulice parkiranje je slobodno.

beograd-centar-apartman-djeram

Apartmani od 40 evra po danu

Apartman Belgradenook takođe spada u red naših najjeftinijih apartmana, jer je dvosoban I može da primi ukupno 6 gostiju. Ovaj apartman nalazi se I na dobroj lokaciji, na Dorćolu, u ulici Cara Uroša, pa je centar grada na dohvat ruke, tj. na svega nekoliko minuta hoda, kao I ulica Strahinjića Bana, poznata po noćnom životu. Kuhinja i kupatilo su potpuno opremljeni, a apartman je prostran i prijatnog ambijenta.

beograd-centar-apartman-belgradenook

Apartman Slavija Zen nalazi se u blizini Slavije i Tašmajdana. Ovo je dvosoban apartman kapaciteta 4 osobe. U njegovoj blizini nalaze se Hram Svetog Save i Klinički centar Srbije, a do centra grada se stiže za desetak minuta hoda. Apartman je potpuno opremljen: poseduje Wi-Fi, klimu i dva televizora. Pored jeftine cene u odnosu na kapacitet, velika prednost ovog apartmana je i besplatno parking mesto u dvorištu zgrade.

beograd-centar-apartman-slavija-zen

Jeftini apartmani na Vračaru

Apartmani od 25 evra po danu

Apartman Džem je studio apartman od 22m2 koji se nalazi u Smiljanićevoj ulici na Vračaru. Ovaj apartman pogodan je za boravak dve osobe, a u njegovoj blizini nalaze se Hram Svetog Save, Trg Slavija, Jugoslovensko dramsko pozorište i Klinički centar Srbije. Do centra grada stiže se deset do petnaest minuta hoda. Apartman ima sve sadržaje tako da je izuzetno jeftin.

Apartmani od 30 evra po danu

Apartman Sveti Sava nalazi se u blizini Hrama Svetog Save, po kojem je i dobio ime. Pogodnost ovog apartmana je odlična lokacija, jer je smešten u srcu Vračara: Hram, Muzej Nikole Tesle, Klinički centar Srbije i ostale bitne lokacije su u neposrednoj blizini. Apartman je potpuno renoviran u avgustu 2015, izuzetno je lepog i prijatnog enterijera, a poseduje sve bitne pogodnosti, tako da je jeftin i za kraći i za duži boravak. Apartman je jednosoban i prima 2 osobe.

Apartman Marmelo nalazi se na Crvenom Krstu, poznatom delu Vračara koji se graniči sa Zvezdarom. Velka prednost ovog jednosobnog apartmana je ta što se nalazi u izuzetno mirnom kraju, pa je pogodan za parove koji traže svoju privatnost i mir. Pored toga, ovaj apartman poseduje plazma TV i šank. U neposrednoj blizini apartmana je Beogradsko dramsko pozorište i veliki broj restorana i kafića, a do centra se stiže trolejbusom za nekih desetak minuta vožnje. Takođe, možda najveća pogodnost ovog apartmana je i besplatno garažno mesto.

Apartman Orange takođe je u blizini Hrama Svetog Save, u Šumatovačkoj ulici, i sve gorenavedene lokacije kod apartmana Sveti Sava su i u njegovoj blizini. Ovaj apartman je dvosoban i može da primi 3, a čak i 4 osobe, jer ima i ležaj na razvlačenje. Apartman odlikuje potpuna opremljenost kako kuhinje, tako i kupatila, i izuzetno prijatan i lep enterijer. Najveća pogodnost ovog apartmana je, pored lokacije, besplatno parking mesto ispred zgrade.

Apartman od 45 evra po danu

Apartman Čubura možda je naš najjeftiniji apartman jer spada u kategoriju trosobnih stanova i može da primi do 7 osoba, pa je odnos cena/kapacitet izuzetno jeftin. Ovaj apartman nalazi se na Čuburi, živopisnom delu Vračara u blizini brojnih kafića i restorana. Apartman ima svoj zaseban ulaz, ima dve spavaće sobe, a svaka ima LCD televizor i bračni krevet. Pored tih ležajeva, u dnevnoj sobi nalaze se dve garniture na razvlačenje. Pored svih drugih pogodnosti (Wi-Fi internet, klima, mašine za pranje i sušenje veša), ovaj apartman ima digitalizovane krovne prozore.

beograd-vracar-apartman-cubura

Jeftini apartmani na Novom Beogradu

Apartman Oton nalazi se u blizini Fontane, u ulici Otona Župančiča. Cena mu je 25 evra po danu. Ovaj jednosoban apartman kapaciteta do dve osobe u blizini je Instituta za majku I dete, Zemunskog keja, Starog merkatora. Ovaj apartman poseduje sve pogodnosti, internet, televizor, klimu, a obezbeđen je I sigurnosnim vratima. Pored pristupačne cene, najveća prednost ovog apartmana je besplatan parking.

Apartman Kennedy, čija je cena 30 evra po danu, jednosoban je I predviđen za dve osobe. Nalazi se u blizini Zemunskog keja, što je savršeno za šetnju i relaksaciju. Lepog je enterijera, a sadrži sve pogodnosti, poput televizije, interneta I veš mašine. Dobro je povezan prevozom sa ostalim delovima grada, a najveća pogodnost mu je ta što poseduje besplatan parking.

Jeftini apartmani na ostalim lokacijama

Apartman Senza, čija je cena cena 30 evra po danu, nalazi se u Miklošičevoj ulici na Voždovcu. U pitanju je jednosoban apartman lepog enterijera koji može da primi dve osobe. U blizini je Vračara, pa je do Hrama Svetog Save potrebno desetak minuta hoda. Potpuno je opremljen, a kuhinja je u sklopu dnevnog boravka. Sve u svemu, ovaj apartman je izuzetno funkcionalan i lep, a pažnja je posvećenja i najmanjim detaljima.

Koji god apartman iz ove široke ponude odabrali, želimo Vam prijatan boravak u njemu!

Podeli sa prijateljima


processing...