Naših top 5 apartmana za prva tri meseca 2023

Tradicionalna TOP 5 lista Novih Apartmana zasnovana je na statistici poseta, ali i neskrivenom zadovoljstvu gostiju koji su sa nama podelili svoje utiske.

Naših top 5 apartmana za prva tri meseca 2023

U cilju da svojim gostima izbor apartmana učini što jednostavnijim, Novi Apartmani često prave “presek” i detaljno analiziraju svoje rezultate. Iz tih podataka uvek nastane jedna, makar “TOP 5” lista smeštajnih kapaciteta koji se po, u tom trenutku zadatim kriterijumima, izdvajaju od brojnih drugih apartmana u našoj bogatoj bazi.

Do sada smo tako kreirali više različitih lista poput “TOP 5 spa apartmana, “TOP 5 najpovoljnijih apartmana”, i brojne druge, a ovaj put želimo da izdvojimo 5 apartmana koji su, se sudeći po broju rezervacija, ali i po pozitivnim utiscima gostiju, izdvojili tokom prvog tromesečja 2023. godine.

Apartman Domino

apartman-domino

Apartman koji se jako često nalazi na “TOP” listama portala Novi Apartmani jeste apartman Domino koji već godinama kontinuirano beleži veliki broj noćenja. Ovaj apartman nalazi se na Novom Beogradu u modernoj zgradi u Bulevaru Zorana Đinđića i otvoren je 2016. godine i brzo je prepoznat od strane gostiju kao smeštajni kapacitet koji zaista nudi puno toga.

Pored dobre lokacije i luksuzne opreme, ovaj apartman izdvaja se po vrhunskom SPA centru sa hidromasažnom kadom i modernom saunom koja će učiniti da se gosti ovog apartmana potpuno opuste.

Apartman Kapri

apartman-kapri

Kapri je apartman smešten u Kruševačkoj ulici na Voždovcu, a ono što ovaj apartman zaista izdvaja od jake “Novoapartmanske” konkurencije jeste vrlo elegantna Jakuzzi kada namenjena komfornom uživanju za dve osobe koja će uvek pružiti ultimativne trenutke uživanja svakome ko se nađe u njenom zagrljaju.

Ovaj luksuzni apartman u okviru svog sadržaja nudi i kompletno opremljenu kuhinju, pa ukoliko želite da nekoga zadivite svojim zavidnim kulinarskim sposobnostima, u ovom smeštajno kapacitetu to ćete bez problema moći da učinite.

Apartman Bum 2

apartman-bum-2

Bum 2 je još jedan smeštajni kapacitet iz kategorije SPA APARTMANI i nalazi se u Bulevaru Zorana Djindjića, u samom centru Novog Beograda. Sama lokacija vrlo je dobro povezana sa svim bitnim delovima Beograda. Do Delta City-ja i do poslovnog i trgovinskog centra “Ušće” stiže se za samo 5 minuta, a još su bliže Merkator i Beogradska Arena.
U ovom apartmanu sve je podređeno uživanju i relaksaciji .

Dnevni Boravak predstavlja odličan primer uspešne integracije udobnog dela kojim dominira garnitura za sedenje iza koje se nalazi prava jakuzzi kada u kojoj će maksimalno uživati dve osobe. Naravno, tu je i neizostavna sauna. U slučaju potrebe, sofa je na razvlačenje, pa se u apartmanu Bum 2 mogu ukupno smestiti četiri odrasle osobe. Ukoliko dolazite automobilom, ispre zgrade ćete pronaći besplatan parking ispred zgrade.

Apartman Maestro

apartman-maestro

Apartman Maestro predstavlja nešto poprilično jedinstveno u ponudi beogradskih apartmana. U pitanju je prvi pravi smart apartman na našim prostorima i nalazi se na Voždovcu, tačnije u okviru naselja Braća Jerković. Opremljen je bogatim spa sadržajem koji obuhvata komforan hidromasažni bazen za tri osobe, zatim, infra red saunom sa hromoterapijom, radio i audio sistemom, tu je i masažna fotelja iznad koje je simulacija zvezdanog neba sa prikazom Aurore borealis, a tu je i visokokvalitetna oprema namenjena aroma terapiji čiji efekat upotpunjuje jedna prava mala fontana.

Maestro ima 50m2 i u apartmanu je zastupljen antialergiski program sa integrisanim kontrolisanim ventilacionim sistemom. Od standardne opreme ovaj smeštajni kapacitet opremljen je sa mini barom, aparatom za kafu, “nes” i toplu čokoladu, a tu su i osveživači vazduha, premium muzički sistem i kvalitetna WiFi konekcija u svim prostorijama.
Ukoliko dolazite sa automobilom, ispred objekta se nalazi besplatan parking.

Apartman Hidra

apartman-hidra

Apartman Hidra još je jedan smeštajni kapacitet iz sekcije SPA apartmani koji se izdvaja po vrhunskoj hidromasažnoj kadi dimenzija 213x160 cm. Nalazi se na Banovom Brdu, beogradskom naselju poznatom po prirodi. Sa jedne strane oivičeno šumom Košutnjak, a sa druge Adom Ciganlijom predstavlja raj za ljubitelje prirode.

Takođe, ova lokacija dobro je povezana sa ključnim delovima Beograda, pa će gosti apartmana Hidra moći vrlo brzo da stignu gde god to požele. “Hidra” se nalazi na 10 spratu i sa prozora “puca” panoramski pogled na ceo Beograd. Ovaj smeštajni kapacitet namenjen je za istinske hedoniste, kao i ljubitelje prirode.

Ukoliko dolazite automobilom, oko zgrade ćete uvek pronaći slobodan parking!

Kao i uvek do sada, svim potencijalnim gostima savetujemo da, bez obzira na ovu listu, detaljno pogledaju bogatu bazu našeg portala. Tu se na vrlo pregledan i jednostavan način može napraviti selekcija u skladu sa željama i mogućnostima što će dodatno doprineti da boravak u Beogradu ostane u lepom sećanju.

Podeli sa prijateljima


processing...