Prvi smart apartman u Beogradu

Sastavni deo stalne ponude portala Novi apartmani od sada je postao i prvi luksuzno opremljeni pametni apartman u Beogradu.

Prvi smart apartman u Beogradu

Ponuda luksuznih apartmana na našem portalu obogaćena je sa jednim zaista posebnim smeštajnim kapacitetom. Poput standardnih luksuznih apartmana iz naše ponude i ovaj poseduje vrhunsku SPA zonu koja nimalo ne zaostaje za najbolje opremljenim SPA centrima renomiranih hotela. Međutim, ono što ovaj apartman izdvaja jeste činjenica da je u pitanju prvi SMART apartman u Beogradu dostupan za kratkoročna izdavanja.

U pitanju je apartman Maestro, ”, najnoviji biser u našoj ponudi koji će pružiti jedan potpuno drugačiji doživljaj, a ujedno i pametan izbor za boravak u Beogradu.
Apartman se nalazi u beogradskoj opštini Voždovac u naselju Braće Jerković i vrlo je dobro povezan sa centralnim opštinama Beograda, kao i sa autoputom, a samim tim i sa aerodromom.

Radi se o smeštajnom kapacitetu površine 50 kvm, a prostor je organizovan tako da pruži jedinstveno SPA iskustvo. Apartman poseduje jednu izuzetno komfornu spavaću sobu, dok neverovatna SPA zona poseduje hidromasažni bazen za tri osobe, infracrvenu saunu sa hromoterapijom, prostoriju sa profesionalnom masažnom foteljom obogaćenoj sa vrhunskim zvezdanim svodom Aurora borealis, zatim, sa aroma terapijom i fontanom.

Maestro apartman takođe je opremljen sa brojnim luksuznim detaljima i vrhunskim, da kažemo, maestralnim tehničkim dostignućima. Tako su u ovaj apartman implementirani i parno kupatilo, kamin, brojna ogledala iznad bazena i kreveta, vrhunski audio sistem, automatizovani kuhinjski aparati, vrhunski TV dijagonale 75 inča i mnoge druge luksuzne komponente. Međutim, ono što ovaj apartman zaista izdvaja od konkurencije jeste SMART KOMAPTIBILNOST i uvezanost i jedan sveobuhvatni sistem koji će gostima pružiti zaista jedinstveno iskustvo.

Pored svega navedenog, ono što se takođe mora istaći jeste i činjenica da je apartman u potpunosti ispunjava i najstrože antialergijske zahteve, jer je između ostalog, opremljen i vrhunskom ventilacijom i klimatizacijom koja eliminiše sve alergene iz vazduha.
Napravite pametan izbor! Rezervišite na na vreme ovaj luksuzni apartman i obezbedite miran i epidemiološki potpuno bezbedan odmor i relaksaciju gde ćete, makar na jedan dan, zaboraviti na sve probleme, napuniti baterije. 

Podeli sa prijateljima


processing...