Romantični apartmani u Beogradu

Kažu da je za pravu romansu potrebno samo dvoje zaljubljenih ljudi, ali to i nije baš u potpunosti tačno. Za romansu je potrebna i adekvatna lokacija!

Romantični apartmani u Beogradu

Portal noviapartmani.com oduvek je bio na strani ljubavi smatrajući ovu emociju najsnažnijim pokretačem, emociju koja budi nadljudske snage kod svakog od nas.
Zbog toga, posebnu pažnju u svome radu obraćamo upravo na ponudu apartmana koji svojim specifičnim sadržajem predstavljaju idealno romantično mesto na kome ćete sa svojom dragom osobom ponovo rasplamsati ljubav, ili na pravi način započeti neku novu, veliku ljubav.

Bilo da ste u Beograd došli samo za jedan vikend, ili ste ponosni žitelj ovog grada, boravak u nekom od ovih apartmana omogućiće vam romansu koju nikada nećete zaboraviti.

Iz svoje zaista bogate ponude, noviapartmani.com ovom prilikom izdvajaju neke od smeštaja za koje smo sigurni da će kod vas i vama drage osobe probuditi strast i ljubav, a koja će, nadamo se, potrajati zauvek.

U ponudi našeg sajta nalazi se apartman “Monro”, moderan i luksuzno opremljen objekat lociran u Beogradskoj ulici, skromnih dimenzija, ali baš zbog svoje veličine i fantastičnog sadržaja predstavlja idealno ljubavno gnezdo kome verujemo da niko neće odoleti. Gostima je na raspolaganju moderna hidromasažna kada, kao i ambijentalno svetlo sposobno da ugodi i onim najzahtevnijim ljubiteljima ovakvog uživanja.

beograd-slavija-apartman-monro-7-954_gallery_default

Sajt noviapartmani.com mesto je na kome ćete sresti još jednu zvezdu luksuznih apartmana u Beogradu, apartman “Brando”. Ovaj objekat takođe predstavlja malo gnezdo u kome ćete u potpunoj intimi i u nesputanom luksuzu uživati u romantičnim trenucima sa svojom voljenom osobom. Pored standardnog sadržaja gostima je na raspolaganju i prostrana hidromasažna kada, onakva kakva se može sresti u velikim spa centrima.

beograd-centar-apartman-brando-3-554_gallery_default

Poput apartmana “Brando”, u Cvijićevoj ulici nalazi se i apartman “Secret”.
Kao što mu i ime govori, ovaj apartman idealan je za uživanje dvoje ljudi i relaksaciju u hidromasažnoj kadi u potpunosti zaštićeni od znatiželjnih pogleda. Ovakvom osećaju ide u prilog i mogućnost da se u objekat “uvučete” u potpunosti nezapaženo, direktno iz garaže koja je rezervisana samo za vas. Pored uživanja, vama ostaje jedino da odlučite da li će romansa ostati Secret, ili ne.

beograd-centar-apartman-secret-1-710_gallery_default

U Cvijićevoj ulici nalazi se još jedan fantastičan apartman, jednostavno nazvan “Mint”. Ovaj smeštaj doduše ne poseduje hidromasažnu kadu, ali sa druge strane pruža potpunu udobnost stvorenu za dve romantične duše. Gosti ovog apartmana imaju i obezbeđen besplatan parking, a sve po ceni jednog ležaja u nekom hostelu.

beograd-palilula-apartman-mint-0-303_featured_default

Još jedno ljubvno gnezdo nalazi se u modernoj novogradnji u širem centru Beograda. U pitanju je apartman “Senza”, smeštaj koji je jednostavno stvoren za uživanje. Zbog toga je Senza idealna za parove željne romantike koji u ovom apartmanu imaju mogućnost da uživaju u prostranoj “đakuzi” kadi i fantastičnom king size ležaju. Gosti ovog apartmana imaju mogućnost da koriste i garažno mesto unutar ovog modernog objekta.

beograd-vozdovac-apartman-senza-7-394_featured_default

U istoj zgradi kao i apartman Senza - modernoj novogradnji u Miklošićevoj ulici i neposrednoj blizini hrama Svetog Save nalazi se još jedan fantastičan apartman prosto stvoren za romantične parove. U pitanju je apartman “Bali”, moderno opremljen objekat kojim, poput neke skulpture, dominira hidromasažna kada sposobna da pruži punu udobnost za dvoje korisnika željnih opuštanja i romantičnih trenutaka daleko od očiju javnosti. Gosti ovog apartmana imaju mogućnost korišćenja garažnog mesta što će dodatno doprineti da ostanu nezapaženi.

beograd-vozdovac-apartman-bali-0-114_featured_default

U ponudi sajta noviapartmani.com nalazi se još jedan izuzetno luksuzan smeštaj idealan za buđenje strasti, ili stvaranje nekih novih romansi. U pitanju je apartman “Mistik” koji se nalazi u neposrednoj blizini Tržnog centra Zira. Ovaj luksuzni apartman opremljen je tako da svojim gostima nedvosmisleno pruža ultimativni užitak. Ležaj impresivnih dimenzija prekriven najfinijim satenom, kao ogromna hidromasažna kada garancija su da će se gosti u ovom smeštaju u svakom trenutku osećati “kao na sedmom nebu”. Pri tom, imajući u vidu da ovaj apartman poseduje zaseban ulaz, kao i garažno mesto, privatnost gostiju je na visokom nivou.

beograd-zvezdara-apartman-mistik-12-536_featured_default

U istoj zgradi kao i “Mistik” nalazi se apartman “Lotus” , luksuzni apartman opremljen udobnim bračnim ležajem, kao i hidromasažnom kadom koja je sposobna da u punom komforu omogući zaljubljenim parovima da se opuste i uživaju u svom romantičnom trenutku. Ovaj apartman takođe poseduje sopstveni ulaz i mogućnost korišćenja garažnog mesta.

beograd-zvezdara-apartman-lotus-0-876_featured_default

U blizini sportskog centra Šumice, nalazi se još jedan apartman, prosto stvoren za romanse. U pitanju je apartman “Afrodita”, prostrani moderno opremljeni smeštaj koji pruža zagarantovanu intimu i bezpogovornu udobnost za sve svoje goste, pa samim tim predstavlja i idealan izbor za sve romantične duše ovog grada.

beograd-sumice-apartman-afrodita-0-554_featured_default_1

Navedeni apartmani predstavljaju samo deo široke ponude na našem sajtu. Pogledajte našu celokupnu ponudu objekata i možda pronađete neki od apartmana za koji mislite da će probuditi strast u postojećoj, ili postati pokretač neke nove, velike ljubavi. 

Podeli sa prijateljima


processing...